Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to dałam jej to mleko i o dziwo ZASNĘŁA. nie iwem co sie dzieje. dodaje ze zjada na noc 200 kaszki na gęsto podawanej łyżeczka..... czy to mzliwe zeby była głodna. Prosze o rady???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
nie kreci sie w nocy , nie popłakuje , kopka tez bez zastrzezen wiec brzuszek jej nie boli. .....ale tez nei chce mi sie wierzyc ze raptownie jest STRASZNIE GŁODNA i to punkt 4.00 ...
......i tyle ile chce nawet jak ma to byc np. 20 g dziennie . moja pani pediatra tez mówiła o tym zapotrzebowaniu jak twoja. za to sokow nie podaje wcale.
...kiepsko chyba na zabki dziłaja. pewnie nie mozna popadac w ,,głupote' od butelki soków dzinnie nikomu nic nie bedzie.ale mam znajoma co podaje bardzo duzo soku do picia swojej dzidzi. nie dosc ze mały nie ma apetytu-(bo i pewnie jak wytrąbi butle słodkiego soku
) to jeszcze pojawiły sie problemy z próchnica..... wiec wole nie podawac...