Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, ale temat mnie zaciekawił)

!!! no pomyślcie i podajcie chodź jedny produkt, do którego nie byłoby zastyrzeżen

???( nawet własna działka odpada, bo nasiona są konserwowane... i już dupa...

) W takim nam juz swiecie przyszło żyć niestety:sick::sick::sick: i przyznaje w tej kwestii rację mini trzeba unikać tego co na prawdę szkodzi naszym dzieciom !!!

:-)
. Moj maz uczestniczy ostatnio w kursach roznego rodzaju. Opowiadal mi wczoraj, ze na jednym z wykladow, polozna sedziwego wieku tak sie pastwila nad jednym z kolegow, ktory opowiedzial jej, ze jego zona niestety nie mogla karmic piersia, choc bardzo chciala, ze facet w koncu nie wytrzymal i wybuchl. Kurcze, co to za jakies starodawne poglady, ze kazda kobieta jest stworzona do karmienia piersia!! G.....no prawda! Ja bardzo chcialam i sie nie dalo i co przeciez sie nie pochlastam
Chyba najwazniejsze, by dziecie bylo szczesliwe i zdrowe
. Ponadto gdzies w jakiejs madrej ksiazce czytalam, ze najwartosciowsze dla dziecka jest mleko matki do 6go miesiaca, pozniej to juz tylko karmienie dla samego karmienia.

Przekichane jesli o to chodzi!!!!