reklama

Szukam Mam z Niemiec

Ale się najadłam pomidorówką... :eek: :baffled: przepadzitek ze mnie... :tak:
Jak tu się zmibilizowac i jechac po Małża do pracy kiedy najchętniej bym się poszła ululać w łóżeczku... :sorry2:

reklama
Pascola u nas dzis troszke sloneczka wyszlo ale i tak depresji mozna dostac...Juz nie licze na poprawe...Teraz sniegu bede wyczekiwac:-D Chociaz za zima nie przepadam...Ale ciesze sie ze ulepie z mloda balwana(pierwszego) i pojezdzimy na sankach:-)

Witam.
Tez bede mamusia z niemiec,jestem wlasnie 4 tyg przed koncem,nie mam pojecia jak ma sie tu poruszac:-( a szczeze mowiac bardzo brakuje mi kontaktu z ludzmi. Mieszkam tu od niedawna nie znam dobrze jezyka i nie mam znajomych z ktorymi moglabym pogadac. bylabym bardzo wdzieczna gdyby ktos byl tak mily i wytlumaczyl mi jak ma sie tu poruszac.
Pozdrawiam

przepadzitek ze mnie... :tak:
Hausfrau zabij mnie ale nie wiem co to znaczy?:confused:
Patrycja proszę nie wywołuj już zimy niech jeszcze bedzie trochę słoneczka jesiennego;-). Ja równiez gratuluje upragnionego prezentu:tak:.
Pscola, Gwiazdeczka witajcie:-).

Iskierka witaj. wbrew pozorom poruszanie sie tutaj jest bardzo proste. Skoro jesteś 4 tyg. przed rozwiązaniem tzn. ze masz termin na październik więc idź do wątku przyszłe mamy "październik 2007" tam bedziesz mogła pogadac z innymi dziewczynami które też mają termin na październik. No i oczywiście możesz pisać na każdym wątku który Cię interesuje i z nami również zostań. Powodzenia jakbys miała jeszcze jakieś pytania to służę pomocą.
Uciekam małą kąpać zajrzę wieczorkiem;-).

jeszcze raz wAS WSZYSTKIE WITAM!!!!

KOTEK pochodze z Walbrzycha, na Dolnym Slasku, a mieszkam w Berlinie (Tak PATRYCJA dobrze przeczytalas w Berlinie he he, z jakiej dzielnicy jestes, ja z Neukölln?) od prawie 4 lat, wczesniej studiowalam na Viadrinie we Frankfurcie nad Odra , ale mieszkalam w tym czasie w Slubicach...

no!!!trzeba bedzie PATrycja!!!:-) ile mieszkasz juz w Berlinie? jestesmy tylko 2 wsrod mam z Niemiec z Berlina?czy tylko tak mi sie wydaje?
iskierka a Ty skad jestes?

reklama
Susumali bardzo lubie okolice Wałbrzycha, w przyszłym roku moze pojedziemy do Kudowy albo Duszników, byłam tam kilka razy i zawsze chętnie jeszcze raz pojadę:tak:.
Reszcie zyczę dobrej nocy:-).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry