Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A no napewno po w sumie wolnym od piątku wieczora do dzisiaj to ciężko będzie ruszyć pełna para ale jakoś damy rade jak zwykle z reszta ;-) tym bardziej ze ta beta będzie mnie interesować wiec będę robić szybko co by mi czas szybko mijał
Jadziu a kiedy odbierasz wynik ? ;-)A no napewno po w sumie wolnym od piątku wieczora do dzisiaj to ciężko będzie ruszyć pełna para ale jakoś damy rade jak zwykle z reszta ;-) tym bardziej ze ta beta będzie mnie interesować wiec będę robić szybko co by mi czas szybko mijał
" kto nie walczy ten nie niańczy "
Wieczorem kochana koło 17stej ale już po wszystkim zaczynam plamic na kawowo: -) czyli zaczynamy procedurę IUI :-) nareszcie :-)Jadziu a kiedy odbierasz wynik ? ;-)
Nie możliwe...I jak widzicie u mnie objawy ciazowe są takie same jak objawy miesiaczkowe niczym a niczym się nie różnią :-)
A jednak Skarbie: -) beta jeszcze potwierdzi :-)Nie możliwe...
Nie zgadzam się...A jednak Skarbie: -) beta jeszcze potwierdzi :-)
Spokojnie kochana 4tego lutego testuje: -)Nie zgadzam się...
Nie ... :-( przykro mi bardzo. U mnie też pewnie nic z tego. Mam te same objawy tylko jeszcze bez kawy. Czyli walczymy z iui w styczniu!I jak widzicie u mnie objawy ciazowe są takie same jak objawy miesiaczkowe niczym a niczym się nie różnią :-)