reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

reklama
Dziewczyny czy wy też jesteście takie placzliwe podczas pms ? Rozwalił mnie dziś facebook. Zmarła młoda dziewczyna Ela. Była wielka ogólnopolska akcja O Ela całą Polska Cię wspiera. Zobaczyłam fotę czarno biala i wyje jak bobr... byłam tez dziś w kosciele i też mało nie wybuchłam płaczem. No szok... jak zobaczyłam wpis Jadziu to tez mnie rozwalilo. Ktoś tu jest żebym sama nie wyła ?♡

Dziewczyny czy wy też jesteście takie placzliwe podczas pms ? Rozwalił mnie dziś facebook. Zmarła młoda dziewczyna Ela. Była wielka ogólnopolska akcja O Ela całą Polska Cię wspiera. Zobaczyłam fotę czarno biala i wyje jak bobr... byłam tez dziś w kosciele i też mało nie wybuchłam płaczem. No szok... jak zobaczyłam wpis Jadziu to tez mnie rozwalilo. Ktoś tu jest żebym sama nie wyła ?♡
Kochana mnie tak rano rozwalil ten facet w lab a ostatnio ten cień na teście wylam jak głupia dzisiaj ustało wszystko tylko się zatrzymalo ciapie ale nie ma żywej krwi i nie wiem teraz czy zaliczać to jako pierwszy dzień czy nie

" kto nie walczy ten nie niańczy "

reklama
Witam się z Wami kobietki [emoji2]
Moje nastawienie na dziś jest super [emoji4] Czwartek co raz bliżej [emoji2] Czuję się jakbym nie była w ciąży [emoji50][emoji50][emoji50][emoji50]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry