reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

Kochana mnie tak rano rozwalil ten facet w lab a ostatnio ten cień na teście wylam jak głupia dzisiaj ustało wszystko tylko się zatrzymalo ciapie ale nie ma żywej krwi i nie wiem teraz czy zaliczać to jako pierwszy dzień czy nie

" kto nie walczy ten nie niańczy "
Od momentu krwawienia jest 1 dc. Tak mi mówi gin. Czasem okres jest obfity a czasem skąpy. Żywa krew musi być

reklama
Dzień powitał mnie zapaleniem pęcherza wersja hard. Nie wiem jak poprowadze dziś lekcje. Porażka. Wzięłam furagine i czekam na poprawę. Nawet termofor wzięłam do pracy ;-). Takie to miłe niespodzianki o 7 rano.

Dzień powitał mnie zapaleniem pęcherza wersja hard. Nie wiem jak poprowadze dziś lekcje. Porażka. Wzięłam furagine i czekam na poprawę. Nawet termofor wzięłam do pracy ;-). Takie to miłe niespodzianki o 7 rano.
Ja pierdziele mega Ci kochana wspolczuje :-(
Kup jeszcze suszoną zurawine i urosept wiem co to znaczy i bardzo ci wspolczuje nic fajnego mieć zapalenie pęcherza. Ale zapalenie pęcherza często jest tez w ciąży ;-)

Ja wiem ze pierwszy dzień krwawienia to pierwszy dzień okresu mi mój gin mówił ze jak poleci normalna krew to dopiero jest miesiaczka a mi się pokazało tylko troszkę zywej krwi a później same plamienia i nie wiem. Dzisiaj już normalnie się leje

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry