Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Nie szkodzi Monia ze wcześniej testujesz i ze będzie @może się obiedzie bez badania lub je zrobi mojemu ginowi okres nie przeszkadza.
Summis ja bym przyleciała nawet po jakieś tabletki....pewno luteine
Powiem wam ze badanie nasienia jest mega ważne bo od tego zależy dalsze leczenie ginekologa, mój mi powiedział ze dopóki nie będzie miał nasienia męża nie zacznie mnie leczyć bo tak naprawdę nie wiadomo kogo leczyć , po czyjej stronie jest problem .
A badania jakie zrobię to :
D3
B12
Kw.foliowy
Homocysteie
Morfologię z wymazem
Żelazo
No mój póki co.jest silnie nastawiony na iui więc wiecie chociaż obiecał ze się postara po @ czyli w weekend . Jem castagnus i wam powiem ze mam 4 dzień a tu już nie leci prawie nic
Jestem dziewczynki! Rzeczywiście nie potwierdziłam maila i nie mogłam się tu udzielać... Ale że mnie ciotka klotka hehe
No więc witam was tu i dołączam - za wami wszędzie [emoji16][emoji16]
Ciesze się bardzo, bo Maja zobaczy drugą babcię ale tez smutno, bo zostawiam męża w Sylwestra lecz ten Sylwester teraz to i tak dzień jak co dzień.
Monia, to dobre objawy [emoji1] trzymam za Ciebie mocno kciuki [emoji11]