reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

No właśnie ja też muszę wykazy porobić ostatni robiłam w marcu 2017 na raka szyjki macicy i było okey i we wrześniu ogólny Wymaz i też było okey.
Teraz czas powtórzyć badania bo w między czasie miałam malutka cyste pobolewal mnie brzuch z lewej strony to był październik no i nie skontrolowalam jej potem... Ale miała 1,5 cm na 1,8 cm. Ginekolog mówił że powinna się wchlonac i nie wiem czy się wchlonela czy nie ale nie boli nic od tamtej pory...

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hmmm no to szybko.... Rzeczywiście...
Kurcze myślałam że ci się udało.. Ale co by nie było tu się nie poddajemy!! Bądź dobrej myśli. Nowy cykl nowa szansa! Jak mi się teraz nie uda to też trudno, trzeba kombinować dalej [emoji13] aha no i w przyszłym cyklu będziesz testować wcześniej niż ja [emoji4][emoji4] niech @ dojdzie do końca i do boju!!

Dzięki Jadziu wiecie co ogólnie wymiotla sobie 2 razy... Chyba po jabłkach już jest lepiej... Ale najbardziej poszkodowana była młodsza córka bo starsza haftowala z góry piętrowego łóżka i była czysciutka i ona i pościel. A młoda wstala cała ohaftowana jej pościel też i mówi " nie lubię cię natala " haha [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Dzięki Jadziu wiecie co ogólnie wymiotla sobie 2 razy... Chyba po jabłkach już jest lepiej... Ale najbardziej poszkodowana była młodsza córka bo starsza haftowala z góry piętrowego łóżka i była czysciutka i ona i pościel. A młoda wstala cała ohaftowana jej pościel też i mówi " nie lubię cię natala " haha [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Hehehe biedna poszkodowana[emoji6] dobrze jej już lepiej[emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Hehehe to dala czadu a może coś zjadla i jej siadło [emoji6][emoji3]

" kto nie walczy ten nie niańczy "

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry