reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

Hehe dobrze jedz dużo! Z tego co pamiętam ze zdjęcia to szczuplutka jesteś [emoji2][emoji2][emoji2] [emoji8]

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
No dla mojego doktora aż za bardzo no ale ma się w czym rozkładać mam 180cm wzrostu :-) wiec nie tak łatwo nabrać mi dodatkowych kilogramów

" kto nie walczy ten nie niańczy "

reklama
O to wysoka dziewoja jesteś! Fajnie [emoji7] ja mam 167, i ważę 64 kg... ważyłam 2 lata temu 86 i tak jak zjechalam tak mi waga stoi z tym że nie ćwiczyłam, schudłam ze stresu i ani kg nie mogę przytyć... czasami wydaje mi się że nerwica mi dolega.. W sumie to nie wydaje mi się moja doktora to stwierdziła I może dlatego nie tak łatwo o tą fasolke... Ale jestem dobrej myśli i mam nadzieję że kiedyś się uda [emoji2][emoji2]

O to wysoka dziewoja jesteś! Fajnie [emoji7] ja mam 167, i ważę 64 kg... ważyłam 2 lata temu 86 i tak jak zjechalam tak mi waga stoi z tym że nie ćwiczyłam, schudłam ze stresu i ani kg nie mogę przytyć... czasami wydaje mi się że nerwica mi dolega.. W sumie to nie wydaje mi się moja doktora to stwierdziła I może dlatego nie tak łatwo o tą fasolke... Ale jestem dobrej myśli i mam nadzieję że kiedyś się uda [emoji2][emoji2]

No u mnie tez jest nerwica zdiagnozowana przez psychiatrę 5 lat temu leczona 2 lata brak remisji choroby póki co sypiam nie mam odruchu wymiotnego i nie układam złych historii w głowie zostawiam wszystko czasowi wyzbylam się wszystkich emocji nie ruszają mnie łzy ani śmiechy jestem obojętna . Tak mi kazali postępować terapeuci natomiast do tej pory nie pozbyłam się strachu przed wymiotami i tlumem reszta poszła w niepamięć;-)

Głupio mi o tym mówić ale mam też fagofobie... lęk przed polykaniem jedzenia! To jest uciążliwe chodź tyle dobrze ze nie chudne... Niektórzy mają gorzej... dostałam skierowanie do psychologa... A ogólne badania książkowe. Hormony tarczycy też [emoji3] moja mama też to kiedyś miała ale sama z tego wyszła... Liczę że też poradzę sobie sama [emoji4]

Aha i też mam lęki przed tłumem i głupie historie układają mi się w głowie ale już rzadziej... Staram się sama to eliminować [emoji4][emoji4][emoji4]

Aha i też mam lęki przed tłumem i głupie historie układają mi się w głowie ale już rzadziej... Staram się sama to eliminować [emoji4][emoji4][emoji4]

Ja tez sama próbuje z tym wszystkim walczyć choroba ( lek przed wymiotowaniem) tak mną manipulują ze jem normalnie jak każdy tyle ze jak tylko poczuje dyskomfort to od razu się boje ze zwymiotuje to samo jak znajdę się w tlumie a poza tym to jest okay: -) na czas starań nie będę nic z tym robić chyba ze będzie gorzej to pójdę znów do psychologa póki co nie czuje takiej potrzeby: -)

Dobre nastawienie... Ja też myślę że psychologa nie potrzebuje.... Dam sobie radę sama, i chodź między mężem a mną nie zawsze było kolorowo to wspieramy się teraz z całych sił jak nigdy dotąd... I jak to moja mama ujęła " dotarliście się w końcu " [emoji39][emoji39]
No nic czekam do 20:00 i będę się odzywać miłego wieczorku dziewczyny [emoji8]

Andzia uda się trzeba być dobrej myśli[emoji9] ja też jadę na testach ale póki co to na owu się nie zbiera... niby mam mieć we wtorek więc liczę że jutro teście wyjdzie[emoji6]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam na teście ciemniejsza niż wczoraj... A w kalendarzyku owu pokazuje w środę... Także przymykam oko na ten kalendarzyk.
Moniu czemu sądzisz że niezapowiada się na owu??

reklama
Ja mam na teście ciemniejsza niż wczoraj... A w kalendarzyku owu pokazuje w środę... Także przymykam oko na ten kalendarzyk.
Moniu czemu sądzisz że niezapowiada się na owu??

Niby mam śluz płodny ale zabarwiony krwią więc tak dziwnie... U mnie co nowy cykl to nowe dziwne objawy.. zobaczymy co mi temperatura pokaże, czy była owu czy nie

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry