reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

www.zaburzeni.pl polecam bardzo bardzo bardzo jak jeszcze odkopie pewno ten filmik pewnego człowieka z yt to wam podrzuce akurat ten filmik mocno się tyczyl mnie i pomógł mi ogromnie

" kto nie walczy ten nie niańczy "

reklama

A ten filmik o którym post wcześniej pisałam i od którego rozpoczęłam moja przygodę z modlitwami.....pewno i powinnam.modlić się do tej pory....zabrakło czasu....siły....wiary....nie wiem nie nie dziewczyny nie namawiam absolutnie do chodzenia do kościoła czy lezenie krzyżem przed oltarzem i pokutowanie ale obejrzyjcie go....mi on pomógł i wiele wyniósł tak jak dużo dużo filmików Langusty na palmie: -)

Ja nic z tego nie rozumiem wykres owulacji bo dzisiaj był spadek temp na 36.9 pokazał mi owulacje w 17dc i zastanawiam się czy plemniki mogły do tego czasu przeżyć martwi mnie to i napawa niepokojem w nocy miałam mdłości nie wiem co o tym myslec

Ja nic z tego nie rozumiem wykres owulacji bo dzisiaj był spadek temp na 36.9 pokazał mi owulacje w 17dc i zastanawiam się czy plemniki mogły do tego czasu przeżyć martwi mnie to i napawa niepokojem w nocy miałam mdłości nie wiem co o tym myslec

Witam dziewczyny [emoji9] ja też zaraz przejże filmik.... A tym spadkiem to kochana spokojnie... w 7 czy 8 dniu po owu jest delikatny spadek.... to że wykres przesunął owu to o niczym kochana nie świadczy[emoji5] przecież miałaś badania i lekarz lepiej zaobserwował czy pęcherzyk był już dojrzały... także kochana głowa do góry[emoji9] książkowe 'analizy' swoje A natura swoje[emoji6] poza tym kochana plemniki mogą długo przeżyć w dogodnych warunkach[emoji9]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

1517130095-dc9d2febf14df5f7-aaaaaa.jpeg

Dziewczyny testowa ciemniejsza od kontrolnej [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Działała wczoraj.. Myślicie że wieczorem jak zadziałam będzie za późno... Kurde chciałabym trafić,[emoji23]

reklama
Działała wczoraj.. Myślicie że wieczorem jak zadziałam będzie za późno... Kurde chciałabym trafić,[emoji23]

Spokojnie test owulacyjny wskazuje ze owulacja nadejdzie w ciągu 24 /36h także masz jeszcze czas :-)

W sumie masz racje co prawda pecherzyki miały po 19mm ale skoro dostałam lek na pęknięcie to myślę ze skrocilo to czas i pecherzyki tej wielkości pekly

Do góry