moniabat
Fanka BB :)
Jadziu tym razem się już uda[emoji9]Beta 0.3 zaczynamy od nowa
" kto nie walczy ten nie niańczy "
Sent from my SM-J500FN using Forum BabyBoom mobile app
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Jadziu tym razem się już uda[emoji9]Beta 0.3 zaczynamy od nowa
Hej :-) u mnie dzień swistaka od rana ;-) dziś wreszcie lepiej z brzuchem. Wczoraj burczalo plus zlowrogie chrzakniecia odbytnicahej dziewczyny, witam w 29dc, dzisiaj wiekszy bol piersi, swedzenie sutkow i od rana bol lewego jajnika, ale taki silny, nawet jak mialam bole przed miesiaczkaa czulam skurcze, ale lekkie, a teraz ten bol taki ostry byl, do tego pojawil sie wodnisty bialy sluz, ale jest go malo, a co u was?
teraz biegam za sikaniem.dużo pije. Jak nie urok to sraczka .. ;-)Cześć[emoji9] kurczę te kalendarzyki to zdradliwe są ja widzę sama po sobie że z pomiaru temp i obserwacji to mi się owu ogóle nie pokrywaHej dziewczynki 13dp iui miesiączki brak lekarz źle wyliczył owulacje wkurzona jestem strasznie o to ale co ja mogę w sumie teraz już dupa blada jak do środy się okres nie pojawi znowu beta wkurza mnie to czekanie już teraz powinien się pojawić okres a nie no ale tak jak mowie źle obliczył według kalendarzyka temperatur okres mam mieć koło poniedziałku wtorku według kalendarzyka z którego wszystkie korzystanie w środę....także jeszcze sobie poczekam ehhhhh. Noc mnie nie boli nie mdli jedynie cyce nabrzmiale przy przyszłej iui Noe robię testów nie mierze temp ogóle nie podchodzę do tego emocjonalnie niech się dzieje co chce buziaczki miłego dnia idę do pracy: -)
Ja też czasem dostaje z opóźnieniem wiadomościAha!!! I nie dostawałam żadnych powiadomień z forum o jakiejkolwiek wiadomości czy komentarzu..... Aż dziś sama weszłam a tu już 2 strony więcej dziwne...
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom