jadzia715
Fanka BB :)
Oby to było coś dobregoW sumie sama nie wiem jak mi takiego endo wyszło ;-). Miałam książkowa owulacje. Tylko ciekawe czy na tym koniec... mam dziś plamienia takie brązowe i baaardzo skąpe
" kto nie walczy ten nie niańczy "
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oby to było coś dobregoW sumie sama nie wiem jak mi takiego endo wyszło ;-). Miałam książkowa owulacje. Tylko ciekawe czy na tym koniec... mam dziś plamienia takie brązowe i baaardzo skąpe
Bardzo nikłe szanse ale objecalam sobie ze nie będę płakać :-). Zobaczymy czy się uda nie beczec największej beksie na mazowszuCzyżby pokazało ciążę z tego co słyszałam to może potwierdzać ciążę... Jedna kobieta robiła właśnie po owu i od jaśniejsze do dwóch takich samych i była w ciąży...
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Andzia rób test bo Twoje objawy są bardzo obiecujące ! U mnie ich nie ma.To my trzymamy kciuki kochana żeby był ten teścik zwiastujący ciąże[emoji8]Przynajmniej nie będzie leżał i się kurzylto był ostatni cykl ze staraniami. Odpuszczam trochę. Nie będę patrzeć na sluz testy owu i temp. Luz bo oszaleje. Wznowienie starania w marcu/ kwietniu. Będę za Was trzymać kciuki ! :-)
No kupię sobie dziś tesciki owu zrobię koło 16:00 zobaczymy jaka Kreseczka wyjdzie potem wam pokaże.. No zobaczymy [emoji4] będę robić codziennie do 26 dc.. Powiem Ci aga,że ogólnie nic się że Mną takiego nie dzieje szczególnego także też mam wątpliwości... No ale zobaczymy [emoji3]Bardzo nikłe szanse ale objecalam sobie ze nie będę płakać :-). Zobaczymy czy się uda nie beczec największej beksie na mazowszuAndzia rób test bo Twoje objawy są bardzo obiecujące ! U mnie ich nie ma.