moniabat
Fanka BB :)
M sam sobie szukał i wybierał[emoji6]E to u mnie nie ma takiego ale czytałam że w diagnostyce też robią dokładne badanie nasienia
" kto nie walczy ten nie niańczy "
Napisane na LG-M200 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
M sam sobie szukał i wybierał[emoji6]E to u mnie nie ma takiego ale czytałam że w diagnostyce też robią dokładne badanie nasienia
My nie mamy takiego aż pola manewru [emoji16] ale jak tym razem się iui nie uda ( a czuje że się nie uda) to zadzwonię do diagnostyki i się dopytam o to badanieM sam sobie szukał i wybierał[emoji6]
Kochana my do kraka też dojeżdżamy 70 km bo u mnie to nic bym nie załatwiła heheMy nie mamy takiego aż pola manewru [emoji16] ale jak tym razem się iui nie uda ( a czuje że się nie uda) to zadzwonię do diagnostyki i się dopytam o to badanie
O widzisz a to chyba że tak no to jeszcze poszukam jakiegoś innego w okolicy ale mój jak zwykle nie pojedzie bo nie ma czasu :-/Kochana my do kraka też dojeżdżamy 70 km bo u mnie to nic bym nie załatwiła hehe
Nie patrz Kochana na testy owu tylko działaj teraz przez tydzień:-* mi nigdy testy owu nie wychodzą:-*:-) piękne pęcherzyki:-)Dobry wieczór, w 11 dc pęcherzyk w lewym jajniku 17 mm, emdometrium 10mm i lekarz kazał działać, martwi mnie że nie widać prawego jajnika. Gin mówi, że jelita go zasłoniły... sama nie wiem. Test owu jeszcze negatywny
Cudowne kreseczki owu tuż tuż za 24-36godzin powinien pęknąćDziałamy [emoji4] ale skoro pęcherzyk ma dopiero 17 mm to wolałabym się wspomóc testami, zaszkodzić nie powinny [emoji14]
![]()
Ten z prawej wczorajszy, z lewej dzisiejszy. Ucieszyłam się widząc, że kreseczka ciemnieje [emoji4]. Wieczorem chyba jeszcze powtórzę
Kochana to działaj[emoji5] ja od jutra też zaczynam testy i czekam na owu[emoji6] trzymam za Was mocno kciukiDziałamy [emoji4] ale skoro pęcherzyk ma dopiero 17 mm to wolałabym się wspomóc testami, zaszkodzić nie powinny [emoji14]
![]()
Ten z prawej wczorajszy, z lewej dzisiejszy. Ucieszyłam się widząc, że kreseczka ciemnieje [emoji4]. Wieczorem chyba jeszcze powtórzę
Dziękuję [emoji4]Kochana to działaj[emoji5] ja od jutra też zaczynam testy i czekam na owu[emoji6] trzymam za Was mocno kciuki