jadzia715
Fanka BB :)
Oby nastroj byl taki jak najdłużej kochana ja podjęłam decyzję in vitro na 2020 rok na spokojnie :-)Jadziu tydzień muła giganta wystarczy.dziś euforia a jutro...kto wie ;-)
" kto nie walczy ten nie niańczy "
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oby nastroj byl taki jak najdłużej kochana ja podjęłam decyzję in vitro na 2020 rok na spokojnie :-)Jadziu tydzień muła giganta wystarczy.dziś euforia a jutro...kto wie ;-)
Jestem[emoji5] a wiec tak pęcherzyki w prawym jajniku 19 mm, endometrium 9 mm. Zlecone badania AMH i skierowanie hsg-o i mini histeroskopie.No i gdzie ta Monia bo się niecierpliwie :-)
No i świetnie jest super plan :-)Jestem[emoji5] a wiec tak pęcherzyki w prawym jajniku 19 mm, endometrium 9 mm. Zlecone badania AMH i skierowanie hsg-o i mini histeroskopie.
Napisane na LG-M200 w aplikacji Forum BabyBoom
Jadziu powiem Ci ze wreszcie mam normalnego lekarza[emoji5]No i świetnie jest super plan :-)
No faktycznie super lekarz i fajnie że od razu zleca szereg badańJadziu powiem Ci ze wreszcie mam normalnego lekarza[emoji5]
Dobre badania i dużo mówią o płodności. A co to mała histeroskopia ?Jestem[emoji5] a wiec tak pęcherzyki w prawym jajniku 19 mm, endometrium 9 mm. Zlecone badania AMH i skierowanie hsg-o i mini histeroskopie.
Ja mi kazała zrobić bo po cesarskim cięciu na bliźnie na macicy mam małą 'dziurę' i chce mi to sprawdzić i ewentualnie usunąć... Dała mi skierowanie do szpitala na te 2 badania tam gdzie robi... Jutro dzwonię i się umawiam...mam tylko nadzieję ze nie ma odległych terminówDobre badania i dużo mówią o płodności. A co to mała histeroskopia ?