Yyyyymmm pycha :-) :-) chyba kojarzę o jakie sałatki chodzi ;-)Ja lubię kurczakową z ananasem, albo z tuńczykiem i ją robi mój mąż nie tylko na Święta
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Yyyyymmm pycha :-) :-) chyba kojarzę o jakie sałatki chodzi ;-)Ja lubię kurczakową z ananasem, albo z tuńczykiem i ją robi mój mąż nie tylko na Święta
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
w srode zaatakowały mnie zatoki...chodzę ledwo zywa a tu jeszcze takie clo atrakcje ;-)Znam to doskonale ;-) mi jeszcze dokuczal zoladek po clo. Będziesz szła na monitoring?Wzięłam dziś 2 tabletki clo i juz czuje fale gorąca... znacie to na pewno... ;-)mąż patrzy na mnie podejrzliwie bo raz się ubieram w polar i spod koca wystaje mi tylko wielki nos a za chwilę biegam pół naga i otwieram oknaw srode zaatakowały mnie zatoki...chodzę ledwo zywa a tu jeszcze takie clo atrakcje ;-)
Możliwe a szkodaWitaj Jadziu. Ale pisałaś wcześniej, że miałaś sluz. Myślisz że brak owulacji, a może poprostu miałaś wcześniej [emoji4]?
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom