Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No to mamy tak samo tez mam tendencje do lapania wszelkich infekcji czy to pipki czy pęcherza. Tez wierzyłam prg w 19 i 23dc co cykl w tym mam odpuszczone i clo i badania.Mnie też dokucza żołądek. Niestety taki nas los Staraczek ;-) będę robić monitoring. W tym cyklu planuje też pomiar progesteronu w każdej fazie cyklu. U mnie z tym progesteronem dzieją się czasem magiczne rzeczy ;-). Dodatkowo wymazy bo mam tendencje do łapania infekcji. Miłego dnia wszystkim Staraczkom :-*
Jadzia miałam w listopadzie na pecherzyku 19-20 mm i nie wyszło :-(No to mamy tak samo tez mam tendencje do lapania wszelkich infekcji czy to pipki czy pęcherza. Tez wierzyłam prg w 19 i 23dc co cykl w tym mam odpuszczone i clo i badania.
A powiedz mi Ty mialas inseminacje? przepraszam ale niego pamiętam która z nowych staraczek ja miała
" kto nie walczy ten nie niańczy "