reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów i okolice!!!!!!

Mrowa napisz jak tam po wizycie w grocie solnej ja tez chcialam isc z Kuba ale lekarka mi odradzila nie wiem czemu.
Ale chyba jednak sie wybiore tylko napisz wrazenia. I jaki koszt chodzic trzeba podobno przez conajmniej 7 dni pod rzad zeby pomoglo.

Ha moze sie tam spotkamy kiedys ;)

Witam przyszla mamusie.
Co do wstawania w nocy do dziecka to moze Cie to ominie mojemu Kubie na poczatku dawalam jesc przez sen bo w nocy mi sie wogole nie budzil dopiero o 7 rano.
A po 1,5 miesiacu przestalam dawac mu jesc w nocy.

reklama
Kacha ja nawet sie nie pytałam lekarza jak byłysymy ostatnio to mi wyleciało ::) :-[
Kosztuje 12 zeta a dzieci do 3 lat za darmo bardzo fajnie tam jest
dzis bylismy sami tzn ja moja mama siostra i Mela
idziemy na nastepny dopiero w czwartek
pani własnie mówiła ze mozna codziennie lub co 2 dni conajmniej przez 6 dni
take bedziemy sie kurowac ;D

hej!ja tak na minutke bo zaraz pedze do pracy.Witam kolejna tarnowianke i mam nadzieje ze bedzie nas jeszcze wiecej.Ja juz gonie resztka sil i zaklinam wiosne ile sie da aby szybciej przyszla.
Co do groty solnej to tu na pulaskiego tez jest i kusi mnie zeby sie tam wybrac,ale zobaczymy.
Milego dnia zycze

Dziewczyny co tam slychac u was ostatnio cisza u Tarnowianek.

Mrowa jak tam po wizytach w grocie solnej?

Moj Kuba dzis nawojowal wypadl mi z lozeczka dobrze ze obwinal sie kocem i upadek nie byl taki straszny na jaki wygladal. Nie nabil sobie guza ani siniaka chyba mial wicej szczescia niz rozumu.
Pogoda sie polepszyla wiec na polko na dluzej mozna wychodzic. Pewnie dlatego tu taka cisza.

Kacha fajnie było sie troche zrelaksowac mela budowała z ciotka mała babki z soli :laugh: Meli sie strasznie tam podobało zwłaszcza jedzenie soli wkładała ukradkiem do buzi zeby mama niewidział spryciula mała ;D

KasiaDe a jak ty sie czujesz ???

Elza a jak tam twoja praca chyba niezostałas pracocholikiem ??? bo rzadko tu bywasz :(

Moje samopoczucie bez zmian, czyli bardzo dobre ;-) Strasznie sie ciesze, że wreszcie zrobiła się wiosna, ale za to zaczęło cos pylić i mam katar i swędzą mnie oczy. Byle do czerwca :-)

A nie wiem :-) Planowane USG mam na 18-go kwietnia i to będzie końcówka 30 tc :-) Mam nadzieje, że wtdy pokaże czy jest dziewczynką czy też chłopczykiem

Kasiade to juz blizej niz dalej ;) ;D
Ja o płci dowiedziałam sie dopiero 3 tygodnie przed terminem bo cały czas wystawiało tyłek ;D ;D

reklama
Hej TARNÓW ZYJE!!!!!!!!!!!!!!!!!! czy nie :(

dziewczyny co tam u was słychac ??????????????????????????
Elza jak tam praca i starania????
Kacha co tam u Kubusia słychac ???
Asia i Kasiade jak samopoczucie ciezarnj ???

Ja mam wielka nowine dla was Melka sama chodzi superowo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry