reklama

Tarnów

reklama
No to na dzisiaj zakończyłam prasowanie.
Jeszcze zostały mi dwie moje koszule i kilka rzeczy chłopaków, które wymagają popodszywania w różnych miejscach. (zwłaszcza na kolanach ;-) )

witam

wszystkim super niedziela minęła i całe szczęście pogody dziś nie ma to mi niebędzie żal siedzenia w domku :tak::tak::tak:
Mikołajek troszkę lepiej dobrze że mu anty dałam jednak ta lekarka miała rację :tak::tak::tak:

ja się dziś ostro zabieram za pisanie pracy mgr bo się przeraziłam jak spojrzałam w kalendarz że to już połowa marca a ja w lesie :szok::szok::szok:

kawusia???
kawa3.jpg

Ha - wiedziałam kiedy przyjść :-):-):-)

Widzę, że niedziela wszystkim spacerkowo minęła - nam też, nawet rower zaliczyłyśmy i malowanie kredą :-)
Agunia - super torebka - ja wczoraj widziałam granatowe buciki i mi sie bardzo podobały - mogłam je kupić to by mi pasowała do Twojej torebki :-D
Amelka dzisiaj poszła dzielnie do przedszkola :-)
Madzikm - no mi też nie szkoda czasu dla moich drogich koleżaneczek:-D:-D:-D czatowac z nimi to sama przyjemność :-D
Agawa - zdrowia dla Mikołajka

To i ja sie witam:-)
cos chyba nam sie dzis ta pogoda nie za bardzo uda..:-( ale i tak trzeba wyjsc z domu, byle nie padalo:-)
mój malutki pomimo ze mu sie pierwszy zabek wyrzyna spi bardzo ladnie i wogole sie nie budzi w nocy, dzis znowu wstal dopiero o 7:-D:rofl2: juz za niedługo bedzie powod do oblewania:rofl2::rofl2::rofl2::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

reklama
Moj je 180ml kaszki z butelki 3 lub 4 razy dziennie (w zaleznosci o ktorej zje pierwszy posilek bo czasem sie przebudzi o 5, zje i zasnie znowu to wtedy zje 4 razy kaszke w ciagu dnia). Je sloik zupy koło poludnia (teraz juz ten duzy, tydzien temu jadl maly) i deserek popoludniu tez ze sloika. Juz dawno oduczylam go nocnego jedzenia bo mnie to wykanczalo i teraz wytrzymuje w nocy 8-10godz bez jedzenia.

(kaszka), kaszka, zupa, deser, kaszka, kaszka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry