reklama

Tarnów

Fajna ta kawusia.

Ja od piatej na nogach bo sie dziecie bawic chce:baffled:.

sloneczko wyszlo to moze bedzie ladnie. Musze dzis upolowac pampersy dla malej, leje na potege w koszu juz nie mam miejsca:crazy:.
Starego na jakies zakupy trza wziasc z karta:-p, albo karte ze starym:-D i dziewczynkom jakies szmaty kupic bo wiosna idzie. Tubylcy sa powaleni. Kupowali jak posikani na wyprzedazy tal ze szarancza przy nich wysiada, bylam w sobote w c&a a tu prawie gole wieszaki a ci w amoku nowa kolekcje sprzataja:confused:. Wiosna pewnie w nasze krzaczki idzie i chca ja modnie przyjac:dry:.

Agawa dobrze ze maluszkowi lepiej:tak:. Umeczylo sie biedactwo pewnie.

reklama
anitaa84 to fajnie z tymi nockami masz ale w sumie to je ci więcej chyba bo mój mleczko wiadomo ;-) no i te pół słoiczka :baffled: a deserków nie chce w ogóle płacze mi i pluje :no: no ale będę próbowac może się przekona

co do c&a to ja niedawno odkryłam w galerii krakowskiej siorka mnie pokierowała i faktycznie super tam mają ciuszki i w przystępnej cenie :tak: teraz dla mnie to jedyna okazja żeby sobie coś kupić to właśnie w krakowie bo tak to mam Mikołajka przy sobie cały czas ;-) a z nim to ciężko po sklepach się włóczyć :dry:

agataxk
tak kontrolnie idziecie czy boli ząbek? ja z Kubą też byłam jak miał 3-4 latka (dokładnie nie pamiętam) i podobało mu się bo dostawał zabawkę zawsze :-D a teraz jakos potrzeby nie ma byliśmy w wakacje i chyba do wakacji mamy spokój :tak:

idziemy kontrolnie - niech jej sprawdzi i powie, żeby myła ładnie - bo wojnę mamy rano i wieczorem o mycie ząbków :baffled:
nam też by sie przydało :tak: wieczorem myje, ale rano nie bardzo mu się chce :baffled:Wieczorem mu tez się nie chciało, ale podłapałam pomysł ( chyba Nikii) i postraszyłam go, że przyjda robaczki i mu zęby zjedzą :-D

nam też by sie przydało :tak: wieczorem myje, ale rano nie bardzo mu się chce :baffled:Wieczorem mu tez się nie chciało, ale podłapałam pomysł ( chyba Nikii) i postraszyłam go, że przyjda robaczki i mu zęby zjedzą :-D

na nią nic nie działa jak ją nastraszyłam, że jej wypadną wszystkie to mi powiedziała, że ma dobrym klejem przyklejone :confused:

reklama
idziemy kontrolnie - niech jej sprawdzi i powie, żeby myła ładnie - bo wojnę mamy rano i wieczorem o mycie ząbków :baffled:
no to powodzenia :tak:
hej :-)
i po wiośnie :baffled:
Widzę, że Wam fajnie niedziela mineła :-)
Agawa super kawka :tak::-) A ciasteczka nie ruszam, bo od dziś słodkiego nie jem:-)
ja też :-D:-D:-D dlatego dałam niech się chociaż oczy nacieszą :-D:-D:-D
Widze ze Amelka to niezła aparatka:-D

Agawa a kiedy zaczelas rozszerzac diete malemu?
no właśnie nie dawno tydzień temu chyba jakoś :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry