reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

Madzikm ja mam na codzien bałagan;-)wiec mi tam obojetne:tak:
Dana wychodzi jutro najprawdopodobniej:-)
Beti zdrówka dla Kubusia:tak:
Crunch mi raz Kondzik zadławił sie gruszka taka miękka i przezyłam chwile grozy i rozumiem przez co musiałas przejść:no::-(

co do PZ to ja jutro napsize o której bede;-)

reklama
mrowano nawet Cię rozumiem bo u mnie bajzel non stop:-D

anneczkawpadnij jutro, jak się nie spodoba Marcelkowi to wyjdziecie;-)ja nawet nie zauważam jak jest na polu, jakiś młyn dosłownie:dry:

wracaj Magdalenko:-)

eeeeech kurcze mniech ta wiosna już przyjdzie :crazy:
jestem za :tak:
267d1ae7f0f76a41.gif

dostałam właśnie od Karolci wiadomość że jadą z Dominiczkiem do szpitala bo ma zapalenie oskrzeli :-( bidulek mały :-(
jejku...buziaczki dla Dominiczka
pozdrów ich ode mnie (nie mam do Karoli numeru)
anneczka jak Ty przedłużasz te paznokcie? (możesz jakieś szczegóły na pw?

reklama
Do góry