reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

reklama
hej dziewczyny

ja dziś nie mam weny na pisanie na szczepieniu ok po szczepieniu też okej tylko że nas czeka jazda do Prokocimia z tą skórą bo dalej jest nie halo szczególnie na brzuszku :-( i tak mi doradziła lekarka... a po za tym to mam babcię w szpitalu w zasadzie prababcię i kruchutko z nią bardzo :-:)-:)-( byłam dziś u niej popołudniu a Mikołaj całą godzinę płakał jak mnie nie było :-:)-:)-(
doła mam ....

Teraz jest wlasnie najgorszy okres i łatwo o przeziebienie itp. Moj ma od 2 miesiecy katar ale tylko w nocy.. jakis dziwny..lekarze kaza czekac wiec czekamy..
Agawa a co jest ze skóra Twojego małego?

Anita witaj :-):tak:
Agawa lepiej się przejechać i sprawdzić :tak: Może oni dobrze zdiagnozują i szybko wyleczą :tak: I za babcię oczywiście kciuki &&

My właśnie po wieczornych syropkach - musze mu na siłę wciskać, bo nie chce pić :baffled: Odbylismy tez pasjonującą dyskusję, której dowiedziałam sie że mama to mama a nie dziewczyna :tak::-) ( to chyba jakas nowa płeć hehe)

cześć !!!!!!
Agatka a może byś sie jeszcze tej Tomczykowej zapytała???co ona Ci raczi??a lekarka ma jakies podejrzenie co to???
zdrówka dla prababci:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
kurcze i tak Mikołajek biedny plakal:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Beti fakt moze to nowa płec jakas..a ty sie kawlifikujesz tylko czy wszystkie mamy??

reklama
My właśnie po wieczornych syropkach - musze mu na siłę wciskać, bo nie chce pić :baffled: Odbylismy tez pasjonującą dyskusję, której dowiedziałam sie że mama to mama a nie dziewczyna :tak::-) ( to chyba jakas nowa płeć hehe)
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Beti to jestes nowa płcia:-D:rofl2:
Agawa lepiej to sprawdzic a w prokocimiu sa specjalisci bardzo dobrzy:tak: trzymam kciuki za babcie &&& i nie dołuj sie ściskam mocno:happy:
Anneczka dzieki za wieści pozdrów ich tez niech wracaja szybko do zdrowia:tak:
Madzikm u ciebie bałagan? w to to nigdy nie uwierze;-):-D
i jak zdecydowałas sie juz jakie mebelki Zosi bierzesz?

Do góry