reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

Marcelito ogląda bajki :) i wcina M&Msy

Nikia mi się podoba ten czepek w płomienie :) a zdjec jeszcze nie wyslalam bo jeszcze paznokci nie zrobiłam :-D

Agawa jeszcze raz zdróweczka dla Kubusia i Mikołajka;-)
dzięki :-) a nie robiłaś zdjęć wcześniej jak dziewczynom robiłaś pazurki? zawsze sobie rób to potem będzie co pokazać klientkom następnym ;-);-);-) taka moja sugestia mam nadzieję że się nie pogniewasz;-);-);-)

muszę iść oglądać Kung fu Pandę bo tylko wtedy brzuszek nie boli i dziś już drugi raz lecieć będzie :-D:-D:-D

Agunia dzięki ale do apteki i tak dziś pewnie nie skoczę bo uziemiona jestem a m jak zwykle :crazy:

reklama
Ufff ale produkcja :szok::-D

z biblioteki , ale to mi pożyczyła kolezanka z pracy, która pożyczyła z biblioteki, ha ha, :-D naprawde polecam;-)
Tylko nie zostaw w pociągu :-D:-D:-D
odpoczywaj póki jeszcze masz czas ;)
bo potem to już tylko dzidziuś i forum, dzidziuś i forum, dzidziuś i forum , zero czasu dla siebie :-D
Witaj Becik Tak, tak Nikia dobrze mówi to wlaściwy rytm ;-)
Beatta, fajne te czepki, bo się weselej na bloku robi, choć jeden lekarz to ma z trupimi czachami:szok:
Co za wyrafinowane poczucie humoru :szok::-D

Juz posprzątałam :-) Kuba śpi jak mops a ja nie wiem co ze sobą robić :szok::-D I ta cisza :szok::-D
Żyć nie umierać ;-)

Natalia też śpi.
dzwonił T., Tymek znów się popłakał przy odbiorze, że chciał dłużej zostac, i jutro T. umówił się z panią, że odbierze go o 17:00 :szok::szok::szok::-D:-D:-D
Ale się uśmiałam :-D Kurcze a nasze tylko do 16:30;-)

reklama
Do góry