reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

Agunia dziś rybka (tilapia) z ziemniaczkami . I trochę bobu ugotuję, bo jak byłam w sklepie to mnie naszła ochota jak zobaczyłam hehe
A Ty jakie dzis pyszności serwujesz?

reklama
Beti zrobilas mi ochotę na bób..
ale tez mam dzis lenia wiec do sklepu nie pojade bo u nas to wycieczka jest, bo musze wziac wtedy malego i nosic..
sprzatanie u mnie juz bylo musem:-) maly jeszcze nie chodzi a co posprzatam to jest i tak za kilka godzin sajgon:zawstydzona/y:

crunchw centylach się mieści:tak:
Jak się mieści to ok ;-)
To Karola klocuszek była hihi na 2 lata 11,600 i 88 cm :-D
Przekopane macie z tym centermedem :oo2:

Ja też dziś doświadczyłam uprzejmości służby zdrowia :-D
Byłam się prześwietlić, pani do mnie wydawała komendy jak w wojsku :-p stanąć, stanik zdjąć . Ani proszę ani dzień dobry. Za kare tam pracuje czy co??? :baffled:

Kasia znam to.. masakra z uprzejmością w takich miejscach chociaż i tak się to zaczyna zmieniać, tak mi się wydaje, kiedys byłam chyba na badaniach jak szłam na studia i dokładnie tak samo to wyglądało. A jak tam Karolka ??

reklama
Kasia znam to.. masakra z uprzejmością w takich miejscach chociaż i tak się to zaczyna zmieniać, tak mi się wydaje, kiedys byłam chyba na badaniach jak szłam na studia i dokładnie tak samo to wyglądało. A jak tam Karolka ??
Ja z poprzednich prześwietleń miałam milsze doświadczenia ;-)

Karola u mojej mamy bo ją dziś z przedszkola odbierała ;-)A tak to dobrze ;-)

Marcel co robi???

Do góry