reklama
Beti801
Fanka BB :)
heheh bardzo mi się to przysłowie podobaBeti jak to mówią co masz zrobić jutro zrob pojutrze bedziesz mieć dwa dni wolnego![]()

Beti zrobilas mi ochotę na bób..
ale tez mam dzis lenia wiec do sklepu nie pojade bo u nas to wycieczka jest, bo musze wziac wtedy malego i nosic..
sprzatanie u mnie juz bylo musem:-) maly jeszcze nie chodzi a co posprzatam to jest i tak za kilka godzin sajgon
ale tez mam dzis lenia wiec do sklepu nie pojade bo u nas to wycieczka jest, bo musze wziac wtedy malego i nosic..
sprzatanie u mnie juz bylo musem:-) maly jeszcze nie chodzi a co posprzatam to jest i tak za kilka godzin sajgon

Czyli wiosna heheA wiecie co... dziś widziałam w sklepie młode ziemniaki![]()

A tak serio to na pewno nie polskie ;-)
Karolcia duużo zdrówka dla Twoich syneczków :-)
Jak się mieści to ok ;-)crunchw centylach się mieści![]()
To Karola klocuszek była hihi na 2 lata 11,600 i 88 cm

Przekopane macie z tym centermedem

Ja też dziś doświadczyłam uprzejmości służby zdrowia

Byłam się prześwietlić, pani do mnie wydawała komendy jak w wojsku

Agunia a masz objawy uzależnienia;-)ja chyba mam bo pierwsze co rano robię to włączam komp
;-)
Mam tak od 3 lat

anneczka1983
Fanka BB :)
Kasia znam to.. masakra z uprzejmością w takich miejscach chociaż i tak się to zaczyna zmieniać, tak mi się wydaje, kiedys byłam chyba na badaniach jak szłam na studia i dokładnie tak samo to wyglądało. A jak tam Karolka ??
reklama
Ja z poprzednich prześwietleń miałam milsze doświadczenia ;-)Kasia znam to.. masakra z uprzejmością w takich miejscach chociaż i tak się to zaczyna zmieniać, tak mi się wydaje, kiedys byłam chyba na badaniach jak szłam na studia i dokładnie tak samo to wyglądało. A jak tam Karolka ??
Karola u mojej mamy bo ją dziś z przedszkola odbierała ;-)A tak to dobrze ;-)
Marcel co robi???