reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

reklama
moje dziecię usnęło a drugie ogląda wielkie konstrukcje a trzecie o dziwo jest w domu :szok::szok::szok: co my będziemy razem porabiać :-D:-D:-D już zapomniałam jak to jest mieć męża popołudniu dla siebie ;-);-);-)

U nas chwyt za wlosy jest powiazany ze sposobem calowania przez Oskara. Chwyta za wlosy i przyciaga do siebie otwiera buzie, wystawia jezyk i Cie dopada :-) chciałam go nauczyc zeby lubial buziaki i mam..coraz mniej wlosow:-) najbardziej dziwia sie kolezanki jak maja dlugie wlosy i im tak robi ale wyglada to bardzo zabawnie bo jest strasznie podekscytowany jak tak atakuje

Dzień dobry. Szalejecie z pisaniem. :happy:

Uff, jestem wykończona. Rano miałam trochę stresu bo nie mogłam odkodować alarmu do pokoju. Po kilku nie udanych próbach klawiaturka się zablokowała i koniec. Zdążyłam tylko zniknąć przed upływem 30 sekund i nie zaczął wyć. Poszłam do kolegi, i od niego dzwoniłam do Jurka po zdalną pomoc. Na szczęście blokada długa nie była i jego kod zadziałał. Dobrze, że później większych problemów nie było.

Oskarku wszystkiego najlepszego na kolejny miesiąc.

agataxk Ale wymagania ma Amelka. :)

agunia271 ;-) Jedna z lobbystek jest dobra i chętna na prowadzenie brafittingu (jeden z brytyjskich przedstawicieli zapewnia pełną rozmiarówkę (ok.90) jednego modelu ) Tylko jest wymóg - załatwienie lokalu z przebieralnią i lustrem i jakieś 15 chętnych kobiet. :) A w majowy weekend może będzie spotkanko w Krakowie to mogłabym z sobą kogoś zabrać. ;) (nawet przenocować - wersalka jest wolna)

agawa25 Ale w takich rozmiarach to zwykłe (znaczy nie dedykowane do karmienia) też są. ;)

anneczka1983 Ja to dopiero wdrożona. :sorry2:

madzikm Nie przejmuj się tak wagą. Zosia jest drobna od zawsze. A 11kg to nie jest mało .Szwagierki córka ciała i kg nabrała dopiero około 4 lat. (na dwa lata ważyła 9kg) Piotruś będzie mieć 4 a waży 13.

ooooo Ania jest;-);-);-)jak tam w pracy???
nieciekawa przygoda z alarmem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale dobrze ze juz ok.
Doma mi nadrobiła na około 7..tak dobila do rówiesnikow:-:)-:)-(

reklama
Do góry