reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Tarnów

Anitko mam pytanko pisalas ze pracowalas w salonie sam. czy moze w V????bo wiesz co, czesto są od nich ogloszenia i czasem dziwie sie ze maja taka rotacje pracowników:szok::szok::szok::szok:

reklama
Agatka pisalas o zastrzykach.Doma jakl miala 5 lat była na nerki na biofroksynie to bardzo bolesne zastrzyki, ktore podają ze środkiem znieczulającym...to byl koszmar...Doma wyla, wyrywala się a my z pielegniarką trzymałysmy ją z całych sił...zreszta strasznie chora wtedy byla..miala wysoka temp. i wagowo spadła na 15 kg:szok::szok::szok::szok:

widzę że imprezka się szykuje :) ja wpadłam tylko się pożegnać i życzyć wszystkim miłego weekendu bo nie wiem czy będę miała czas żeby tu wpaść.Agunia ja też się strrasznie cieszę że wróciłam

Agatko jak mozesz to podaj mi tez na pw do siebie adres, bo jak mi sie goscie wykrusza z jutrzejszego spotkania to bym chętnie wpadła na Wasze spotkanko:-)
:tak:

a swoją drogą popatrzcie jaka z Kasidove jest super koleżanka - śniadanie zrobiła a obiadu to już nie łaska :angry: heheheheh :-D
No proszę jak się rozbestwiły
045.gif

Dobrze że Agunia była przygotowana ;-)

A i nie dość ze kradziejki :-D to jeszcze alkoholiczki :-D
Agatax rogaliki
020.gif
Tylko nie przypal :-D

Marlenka super że Ł ok :-) Grzeczny ;-)?

Karolcia super ze Wam się wszystko układa :-) Kiedy do siebie wracacie?

Coś mnie oczy pieką
040.gif

Aaa przedszkolaki od Karoli wysłały Marzannę w kosmos
032.gif
024.gif

Ostatnia edycja:
reklama
He he to ładnie dziś dzieciaki pochodziły spać :szok: mojego na szczęście obudziłam około 17stej więc przed 22-gą mi nawet ładnie usnął ;-)

Agata no no rogaliki mniam ale pyszności przyrządzasz :tak:
Agunia ale smakowicie ten drinol wygląda a kolacyjka mmmmm....
Aniu czy ja też Ci mogę wysłać na pw swoje wymiary żebyś mi dobrze obliczyła?:-)

Do góry