reklama
Agunia271
Agunia z dzieciaczkami
Agatka pisalas o zastrzykach.Doma jakl miala 5 lat była na nerki na biofroksynie to bardzo bolesne zastrzyki, ktore podają ze środkiem znieczulającym...to byl koszmar...Doma wyla, wyrywala się a my z pielegniarką trzymałysmy ją z całych sił...zreszta strasznie chora wtedy byla..miala wysoka temp. i wagowo spadła na 15 kg

karolcia-83
Matuś Miniu i Karola :)
widzę że imprezka się szykuje
ja wpadłam tylko się pożegnać i życzyć wszystkim miłego weekendu bo nie wiem czy będę miała czas żeby tu wpaść.Agunia ja też się strrasznie cieszę że wróciłam
No proszę jak się rozbestwiłya swoją drogą popatrzcie jaka z Kasidove jest super koleżanka - śniadanie zrobiła a obiadu to już nie łaskaheheheheh
![]()
Dobrze że Agunia była przygotowana ;-)
A i nie dość ze kradziejki
to jeszcze alkoholiczki 
Agatax rogaliki
Marlenka super że Ł ok :-) Grzeczny ;-)?
Karolcia super ze Wam się wszystko układa :-) Kiedy do siebie wracacie?
Coś mnie oczy pieką
Aaa przedszkolaki od Karoli wysłały Marzannę w kosmos
Ostatnia edycja:
ania.chlopcy
Fanka BB :)
przyjedz, przyjedz - właśnie piekę rogaliki z różą:-)
wow, ale będą pyszności :-)
reklama
Massiek
Fanka BB :)
He he to ładnie dziś dzieciaki pochodziły spać
mojego na szczęście obudziłam około 17stej więc przed 22-gą mi nawet ładnie usnął ;-)
Agata no no rogaliki mniam ale pyszności przyrządzasz
Agunia ale smakowicie ten drinol wygląda a kolacyjka mmmmm....
Aniu czy ja też Ci mogę wysłać na pw swoje wymiary żebyś mi dobrze obliczyła?:-)
mojego na szczęście obudziłam około 17stej więc przed 22-gą mi nawet ładnie usnął ;-)Agata no no rogaliki mniam ale pyszności przyrządzasz

Agunia ale smakowicie ten drinol wygląda a kolacyjka mmmmm....
Aniu czy ja też Ci mogę wysłać na pw swoje wymiary żebyś mi dobrze obliczyła?:-)