reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Tarnów

A tak wogule to witam wieczorowo :-D

Mój mały wrzaskun dziś za nic w świecie nie chciał iść do przedszkola a cały tydzień jak był chory to labidził że chce do przedszkola :baffled: to chyba przez tą zmianę czasu bo rano w przedszkolu prawie wszystkie dzieciaki wyły przy rozstaniu z rodzicami nawet starszaki co im się rzadko zdarza :tak:

Zdrówka dla wszystkich dzieciaczków :-)

Beti ale Kubuś ma małą nóżkę :szok: ja Adikowi kupiłam teraz rozmiar 28 i jest taki w sam raz (no ciut większy) mamy 27 z tamtego roku ale drze się że go cisną :confused:

reklama
Amelki Wszystkiego Najlepszego
1645.gif

Rozmiar rozmiarowi też nie równy ;-) Karola teraz nosi jesienne 26 a zimowe miała 27 :tak:

W sumie w sobotę koło południa powinno być fajnie :-) Bo w tygodniu to koło 16tej pewnie bym była a już chłodno się robi ;-)

Ostatnia edycja:
Rozmiar rozmiarowi też nie równy ;-) Karola teraz nosi jesienne 26 a zimowe miała 27 :tak:

W sumie w sobotę koło południa powinno być fajnie :-) Bo w tygodniu to koło 16tej pewnie bym była a już chłodno się robi ;-)
no właśnie z resztą mi po pracy to się już kompletnie nie chce, marzę wtedy o ciszy i kawusi takiej przynajmniej 15 minutowej :tak::-)

reklama
witam

madzikm Przykro mi.

karolcia-83 Super suwaczki i fotki.

agawa25 A może ci się uda, w takim tempie. :tak: Szyfr ;-):tak:

brmagda Zdrówka dla Melci.

crunch Zdrówka dla Reginki i Igorka.

beti801 Gratuluję. :-)

agataxk Ciężka sprawa.

kasiadove Nie mam nic przeciwko temu żeby w końcu było ciepło i słonecznie. :tak::tak::tak:

Wszystkiego najlepszego dla Amelek.

Do góry