reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Tarnów

aż dzisiaj poobserwuje przyrodę - ciekawe czy cos zauważę- na początek jako pasażer oczywiście :-D:-D
ja tez sobie czasem chce przyszpanowac przed nim i patrze jak glupek w te łąki ale nic nie znajduje..sarna musialaby mi chyba przed auto wyleciec zebym zauwazyla ;-) chociaz jak tu poniej klasztoru kolo nas szlam raz z Oskarkiem na specer to biegla w sumie prosto na nas sarna ale na szczescie skrecila..chociaz na pierwszy rzut oka myslalam ze to pies:tak::-)

reklama
koło Was pewnie tez chodza
u nas po podworku nawet czasem chodza bo ogrodzenia nie ma od czasu poszerzania drogi wiec chodza gdzie chca:tak:

ja tez sobie czasem chce przyszpanowac przed nim i patrze jak glupek w te łąki ale nic nie znajduje..sarna musialaby mi chyba przed auto wyleciec zebym zauwazyla ;-) chociaz jak tu poniej klasztoru kolo nas szlam raz z Oskarkiem na specer to biegla w sumie prosto na nas sarna ale na szczescie skrecila..chociaz na pierwszy rzut oka myslalam ze to pies:tak::-)

wujek mi mówił, że tam są sarny - ale osobiście nie widziałam, ale jak zrobi sie cieplej to będziemy się tam zapuszczać, może jakąś wytopimy:-)

witka!

spóźnione życzonka dla Amelek !!

mis6.gif

anita, no ja bym wielbłądów też nie zauwazyła :-):-):-)

agawa ja z całą pewnością przypisałabym Ci większe (.) (.) :-D:-D:-D i
Kasiadove Ty kucharka pełną para :-)

ale dziś surowa kawka, to z okazji Postu tak?

Ostatnia edycja:
czesc!!!

Moje dziewczyny już na rekolekcjach są;-);-);-);-), dziś dzień spowiedzi mają:-)
Slawcio wrocil do pracki po tych 2 tyg. i jakos tak pusto bez niego...i rzodkieweczke na śniadanie nie ma kto przynieść:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Agatka i jak tam patrzenie na Krzysia co:-D:-D:-D:-D
a to dlatego cię tak mało tu było ostatnio :tak:;-) zapomniałam że masz mężusia 24h na dobę :-D

koło Was pewnie tez chodza
u nas po podworku nawet czasem chodza bo ogrodzenia nie ma od czasu poszerzania drogi wiec chodza gdzie chca:tak:
koło mojej teściowej też widzieliśmy sarenki i zajączki i bażanty i wszystko :laugh2: może na polowanie przyjedziecie :laugh2::rofl2:

kasiadove młynek dałaś a o wrzątku to już nikt nie pomyślał :eek::eek::eek::laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
he he moze rzeczywiście;-);-);-);-);-)to dziś już bede pelną parą;-);-);-);-)...zaraz kurcze trzeba na jakies zakupy skoczyć:-D:-D:-Da dziewczyny zostaną z Tuliśkiem:-D:-D:-D
Kasiu..no no twoj T to ma zdolnoscia gdzie on poluje na te kurczaki???:rofl2::rofl2::rofl2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Do góry