reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Tarnów

reklama
Witam

Szczęścia dla Amelek!!!!

Nikia zdrówka dla Natalki.
Karola widzę,że jedziemy na jednym wózku.Wrrr niech te choróbska pójdą już precz.
Madzia fiu fiu aerobik, też mi się marzy ale żywcem nie mam możliwości.

My dziś zaliczyłyśmy ponad godzinny spacerek.O dziwo Emilka szła na nóżkach i nie marudziła, a przeszłyśmy kawał drogi.Do tego ma ochotę na jeszcze.Jak się Madzia obudzi to pewnie jeszcze gdzieś pójdziemy.

Danusia no to super;-);-);-)ja dziś posprzatałam nieco;-)ale mycie okien na jakąs sobote zotawie dopiero;-);-);-);-)

dana wreszcie spacerek - należało się Wam :-);-)
Emilka - zuch dziewczynka :tak:
agunia pojęcia nie mam kiedy skończy się ten areszt domowy
jutro pójdziemy na kontrolę to zobaczymy co powie lekarka - może pozwoli się wietrzyć :-)
kolejna inhalacja za nami
przy Igorze to ja sama się tego nieźle nawdycham :confused2:

Agunia a ty z Wojtusiem wychodzisz? jak dziś zdrówko? ja tez mam okna do mycia byle przed świętami zdążyć ;-):-)
crunch to super że inhalacje działają :tak: może pozwoli wam wychodzić lekarka jak pogoda ładna będzie :-)

spacerek mamy zaliczony cudnie jest tak wyjść z domku w końcu i to na taką pogodę :-) czytanie też zaliczone :-) ja nie muszę jeszcze pilnować bo w wózku śpi sobie na szczęście :happy:

ja dziś na koszyckie jadę do pani doktor bo maści na dnie a plamki jak były tak są :baffled::baffled::baffled: chyba od 16 ona przyjmuje o ile pamiętam to zaraz się zbieram

Edytko ja z moim wyszlam na chwilke, w sobote, w niedziele sie przejechalismy a jutro idziemy na spaceros;-);-);-)ale bedziesz zdrowa po tych inhalkacjach:laugh2::laugh2::laugh2::-D

reklama
hello
my już po lekarzu no i jest AZS jednak ale mam się nie martwić bo może zejdzie do trzeciego roczku:-:)baffled: a teraz póki co to śmierdziel mi pozostaje codziennie stosować
widzę że frekwencja nam zmalała ;-) pewnie przez pogodę :tak: moje dziecię marudzi więc idę nakarmić głodomorka :-)

Do góry