reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Tarnów

reklama
Witam :-)
Ja posprzątałam z grubsza ;-)nie mówię o myciu okien i takich tam :-) to zostawiam sobie na wielki tydzień ;-) Środę mam wyjazdową więc muszę jeszcze o jakimś obiedzie pomyśleć :sorry:

Kasiu..no no twoj T to ma zdolnoscia gdzie on poluje na te kurczaki???:rofl2::rofl2::rofl2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Agunia pod Zenitem biegają :rofl2:

Mela właczyła sobie nasze wesele i mówi do Kondzia ze to mamy i taty wesele ale my sie jeszcze nie urodzilismy i nie byliśmy:-D:-)
:-D:-D:-D niezłe - zrozumiał Kondzik? ;-)

Dana super że z pięknej pogody korzystacie :-)
Madzik dobrze że i Zosi przechodzi :tak:
Karola i jak Dominiczek po kontroli?
Crunch zdrówka dla dzieciaków, niech szybko przechodzi ;-)
Nikia buziaczki dla Natalci :-) A ty się trzymaj - jak to mówią dziewczyny - wódka z pieprzem :laugh2:

a co moje dziewczynki przygotowujecie na swieta???oprócz pisanek oczywiscie;-);-);-);-);-) bo u mnie musza byc w cebulowych skórkach , brazowe takie najbardziej lubie:tak::tak::tak::tak:
a ja ostatnio zrobilam dobra sałatke (jak chcecie dodam przepis), sosik chrzanowy;-)tez dodam jak chcecie...no i z placów 3 bit..bo S pytam a on mi mówi ten z budyniem co ostatnio:laugh2::laugh2::laugh2::eek::eek::eek:

ja robię migdałowca - 3 bit z płatkami migdałów na wierzchu i jakiegoś mazurka, jak się goście nie zapowiedzą to żadnej sałatki nie zrobię:-p

mrówa Twoje okna zabrudzić się nie zdążą?;-)

kasiadovetymczasowy brak piekarnika czy na stałe?
ja sobie nie wyobrażam:szok:

reklama
ooo to szkoda:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Kasiu no własnie jeszcze żurek;-);-);-)ja namówie S na wypadzik..może Krynica..jak ładna pogoda bedzie:tak::tak::tak::tak:i do tesciówki tez pojdziemy pewnie i rodzice przyjda:laugh2::laugh2::laugh2:

Do góry