reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Tarnów

reklama
Mikołajku wszystkiego naj naj naj na kolejny miesiączek
h045.gif

Danusia ja bede okolo 11.00:tak::tak::tak:z Tulim bo Doma jedzie z rodzicami moimi na wycieczke;-);-);-)
Ania ale ci fajnie....z tym UK a system sobtowy na pewno zczaił ..może nas podczytuje:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

a w LIDLU są te wielkie kinder-niespodzianki po 11.90 jakby ktoras byla zainteresowana...nasza niestety juz prawie zjedzona:baffled::baffled::baffled::baffled:

Helloł :-)
Spieszę zawiadomić że będę ja i Beti dziś w parku koło 16:30 ;-)
Jutro też może się wybiorę ale później niż o 11tej .

Ostatnia edycja:
dziękujemy bardzo za życzenia :-) my niestety siedzimy w domku tzn Mikołaj siedzi w domku bo ja dziś załatwienia miałam a że mąż jeszcze się uropuje to ja do biblioteki znów skoczyłam :tak: rozkręciłam się że hej :-D:szok::rofl2:

a Mikołajek strasznie biedny żal mi go okropnie bo jeszcze takiego kataru nigdy nie miał że leje mu się z noska i co chwilę trzeba ściągać :-( do lekarza nie szłam bo nie będę przesadzała i z katarem leciała :eek: dałam mu witke C i navisin no sól i zobaczę co będzie dalej gorączka minęła przynajmniej tyle :baffled:

jutro jadę do Krakowa na zaliczenie więc na parkowe się nie załapię :no: ale jeszcze będzie mnóstwo okazji :tak:

Anita sukienka super bardzo ładna ta biała ;-) a mały zasnął mi dopiero o wpól do dwunastej :szok: jednak go wykąpałam :-D i spał do szóstej :szok:
Karolcia piosenka faktycznie jak Górniak :szok: zdziwiłam się strasznie
Kasiadove Beti bawcie się dobrze w parku szkoda że ja uziemiona:wściekła/y:

Dzień dobry
Ale pogoda się zrobiła :szok::tak: Myślałam, że się rozpłynę wracając do domu. (o 6 rano było 0 a po 15 ok.22)

u mnie wszystkie okna czekają na mycie. :baffled:

agataxk O której wstałaś, że zdążyłaś tyle kanapek zrobić. ;-)

karolcia-83 Mi się też zdarzało karmić publicznie w pierwszych miesiącach. (było ciepło, więc dużo czasu spędzaliśmy na polu) Wszędzie znajdą się ludzie, którym karmienie publiczne przeszkadza. I w ogóle pojawienie się z niemowlęciem w wózku w sklepie/restauracji/autobusie.

aniata84 Jak kobieta nie ma wyczucia to już nic nie poradzisz. Przecież można nakarmić dyskretnie - nawet, tak że tylko bardzo wścibskie osoby się zorientują że to karmienie a nie zwykłe przytulenie. Ale już karmienie ponad roczniaka publicznie to dla mnie trochę przegięcie. OK, nie mam nic do tego że ktoś karmi 2-3 lata, ale to już taki wiek że dziecko nie potrzebuje jedzenia tu i teraz i jak nie dostanie to jest płacz, dużo rozumie i można wyjaśnić że takie karmienie to w domu. (na rówieśniczym forum jest dziewczyna która kilka miesięcy temu dopiero odstawiła syna) Ładna sukienka.

agawa25 Wszystkiego najlepszego na Mikołajka. I zdrówka dla niego.

reklama
Do góry