reklama
Beti801
Fanka BB :)
to tak jak ja :-)Crunch ja się wycwaniłam i wczoraj posprzątałam
![]()
i co? zmęczyłaś sie bardzo?Agunia ani jedno ani drugieRobiliśmy NIC
![]()

ania.chlopcy
Wszystkiego najlepszego Agatko z okazji urodzin

agataxk
Dziewczynki dziękuję za życzenia i pamięć :-) jesteście kochane:-)
Byłyśmy dzisiaj u lekarza i Amelka już zdrowa :-):-):-):-)
Możemy już wychodzić na krótkie spacerki i ma zostać w domu jakieś 2 tyg a potem może wrócić do przedszkola.:-):-):-) to najlepszy prezent urodzinowy:-)
Możemy już wychodzić na krótkie spacerki i ma zostać w domu jakieś 2 tyg a potem może wrócić do przedszkola.:-):-):-) to najlepszy prezent urodzinowy:-)
ania.chlopcy
Dziewczynki dziękuję za życzenia i pamięć :-) jesteście kochane:-)
To rzeczywiście super prezent.
reklama
Massiek
Witajcie
Myśmy dziś spędzili fantastycznie dzionek
rano pobiegaliśmy po sklepach a popołudniu poszliśmy na grilla do znajomych odstresowałam się po całym tygodniu wychichrałam i pojadłam pyszności-bardzo fajnie było 
Aniu chciałam Ci podziękować za dobranie mi odpowiedniego rozmiaru biustonosza-kupiłam sobie na allegro i normalnie cudownie się w nim czuje nic mi nie wyłazi nic nie muszę poprawiać normalnie szok ale niestety bardzo ciężko gdziekolwiek w Tarnowie dostać ten rozmiar
a dziś odkryłam na Bernardyńskiej nowy sklep z bielizną i tam Pani powiedziała że za trzy tygodnie ma sprowadzić do tego sklepu pełną rozmiarówkę od 65C więc nie jest tak źle 
Agatko fajnie że Amela już zdrowa i że możecie w końcu wyjść na pole bo pogoda jest przepiękna
Zmykam jeszcze podoczytywać trochę ;-)
Myśmy dziś spędzili fantastycznie dzionek
Aniu chciałam Ci podziękować za dobranie mi odpowiedniego rozmiaru biustonosza-kupiłam sobie na allegro i normalnie cudownie się w nim czuje nic mi nie wyłazi nic nie muszę poprawiać normalnie szok ale niestety bardzo ciężko gdziekolwiek w Tarnowie dostać ten rozmiar
Agatko fajnie że Amela już zdrowa i że możecie w końcu wyjść na pole bo pogoda jest przepiękna

Zmykam jeszcze podoczytywać trochę ;-)