reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Tarnów

reklama
witam wieczorową porą.
Po wczorajszej bezsennej nocy zaraz idę spać.

Dzięki za kciuki. Jeszcze przez najbliższe dni się przydadzą.
Piotruś oczywiście usypiał u mnie na kolanach - ale śmierdziel ten usypiacz - anestezjolog mówił że to czekoladowo-benzynowy zapach - w którymś momencie Piotruś się ruszył i poczułam - ble. Zresztą w domu też mówił, że śmierdziało i nie chciał maseczki. Po półgodzinie było po sprawie - ma 30 szwów :szok: nie wiem gdzie to się zmieściło. Siusiaka spod opatrunków prawie nie widać, a do sikania trzeba je trochę odsuwać żeby nie zmoczył. Tyle w teorii, bo w praktyce to kiepsko z tym. Spało mu się dobrze, bo nie miał ochoty się wybudzić - dopiero jak go potarmosiłyśmy z pielęgniarką to zaczął przytomnieć i od razu stwierdził, że chce do domu. No ale z tym to jeszcze chwilę zeszło. Za dwa dni mamy zdjąć opatrunek, a za 7-10 zgłosić się na kontrolę.
No i raczej piknik rodzinny 2 czerwca nie dla nas - mają być dmuchańce do zabawy a przecież nie upilnuję go żeby nie szalał.

Beti fajne przepisiki dodałas ...ja jutro robie sałatkę szopską:eek:przepisik wrzucę;-);-);-)
Szposką zajadałam się w Bułgarii.Mniam mniam pyszności.

idziemy na piwo we wtorek kto chętny
Coście się tak uparły z tym wtorkiem???Ja z zasady odpadam we wtorki bo H chodzi na halę.

Anneczka Madzia ok.Rośnie jak na drożdżach.Pięknie śpi w nocy a w dzień zbójuje.Daj znać kiedy mogę podejśc po książki.

Beti Dominik padł wczoraj po ponad 30 minutowym jedzenie przed 19. Myślałam że obudzi się na kąpiel ale nic. Ok 20:30 postanowiłam wymyć go w misce. Położylam go wcześniej na brzuchu rozebrałam wymyłam ubrałam a on cały ten czas przespał (zdj. wrzucę do tajnej galerii). Nawet jeść nie chciał już. Obudził się ok 2:30 na jedzenie.

Karolcia to po co go kapałas jak spał? przeciez nic by mu sie nie stało jakby poszedł spac "brudny" ;-)

reklama
dzień dobry

Załączniki

• 120_b_sok_pomara.jpg
    120_b_sok_pomara.jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 50
Do góry