reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

Anita o rany a jednak was zalało :-:)-:)-:)-:)-( U nas tez znajomych ktorzy mieskzaja 30 m od nas zalało i od 2-ej w nocy wypompowywuja wode do tej pory:szok::no: a innych sasiadów tez zalało?
Karolcia ja sie nie przejmuje pojedziemy innym razem;-) i jak tacie sie udało odwołac komis?
Ilaria to pogoda sie wyklarowała:-) udanej imprezy!!!

reklama
Witam :-)

Anita bardzo współczuję :-( Kurcze nie pamiętam takiej ulewy - koszmar jakiś :no:
Mrowa tak właśnie myślałam że zrezygnujecie :no:
Karolcia ale macie z tym wyjazdem :confused: oby droga poszła gładko :tak:

Póki co pogoda się zrobiła, pranie wyschło - prasowanie czeka :tak:

Anita bardzo współczuję :-:)-:)-:)-:)-(
Mini nocka ok tfu tfu ... ;-) na basenik mam nadzieję jeszcze pora przyjdzie :-)
Karolcia udanej jazdy
Mrówa dobrze ze nie pojechaliście może faktycznie się coś pogoda wyklaruje

mój Kuba jutro z dziadkami w góry sie wybiera na wycieczkę z PTTK :baffled: wróci na pewno cały w błocie :dry:

Anneczka uważaj - konkurencja ci rośnie :-D Karola dorwała naklejki i sobie sama zrobiła paznokcie :-D
fa704fe2bd5a5d9c.jpg

ciesze sie ze nie pojechaliśmy do szczawnicy bo droga do niej rpowadzi wzdluz Dunajca a wiadomo jak to jest:dry: i tez niewiem jak inne miasta wsie czy sa przejezdne wiec nie ma sensu sie pchac i zawracac albo w najgorszym wypadku nie móc wrócic:confused::no:
Ogladałam zdjecia na onecie co dzis było w Tarnowie i jestem w szoku jak wszystko pozalewane było:szok::no:

Kasiu fju fju:-) a ile biżuterii :-D
Anita a niewiesz czy wam cos zwróca? starszny ten żywioł:-:)no: naprawde wspólczuje:-(

Kasiu no boska Karola:tak::tak::tak:pewnie ta mysl o sprzataniu tak ją wykończyla:tak:
Doma wlasnie po kąpaniu jest i gea a W leży już..wczoraj tez prawie na "segim" padł...jak on to nasz dywan nazywa:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry