reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

Anita a zasypia Ci sam ?? Mój czasami też się jeszcze wybudza , ale już naprawdę nie mam co narzekać bo jest niebo lepiej .
Nam już przebił się ósmy ząb , może on go jeszcze drażni i dlatego czasami popłakuje .:-(

To impreza niezła :tak: z tortem nie pomogę , bo ja Boryskowy robiłam ,ale wiem że koleżanka zamawiała gdzieś tort w kształcie autka ...

reklama
Hej dziewczynki!!!!

Agawa napisała że sie uczy....i że ma komp w naprawie:tak::tak::tak:
Anitka i jak tam grilik??? udany???
Mini frytki...zazdroszcze bo ja takich pysznosci nie jem:baffled::baffled::baffled:
Dziewczynki sloneczko wychodzi cos..jupi:laugh2::laugh2::laugh2:

nic sie nie martw Anitka....

Moje pierwsze dziecko długo długo nie zasypiało samo do ok.2,5-3 lat:confused2::confused2:usypiałam w wózku bo inaczej sie niedało:eek::eek::eek:
zas drugie od skonczenia 12miesiecy samo zasypiało w łózeczku :laugh2:za to do 2,5 lat budziło sie bardzo czesto w nocy z płaczem....i wstawało o 6,00:baffled::baffled::baffled:za to chodziło spac przed 20.00 co miało ogromny plus:laugh2:

hejka od wczoraj nie miałam kompa mąż mi format robił i dopiero dzisiaj skończył :-):-)
Anitka mój Adrian bardzo długo się wybudzał w nocy i musiałam go dosypiać nawet teraz mu się to zdarza także to chyba normalne a upały też mogą robić swoje może nawet jakaś mucha albo robal go wybudzać?? :baffled:
Madzia fajnie że wyjazd udany :laugh2:
Ale grillujecie dziewczyny smaka mi narobiłyście że hej na takie jedzonko :tak:
A u nas wczoraj były przyspieszone urodziny Adika :-) Adik od rana męczył babcię o tort (planowaliśmy mu dzisiaj zrobić) także biedna babcia na szybko wymyśliła tort w pół godziny :happy: (fotki potem wkleję) ;-)

witam

Widzę że burze nie tylko w atmosferze :szok:.

Właśnie wróciliśmy ze wsi.Byliśmy u szwagierki od czwartku.Odwiedziła mnie przyjaciółka ze swoimi dziewczynkami.Emilka miała towarzystwo do zabawy.Szwagierka wyjechała do Holandii i cały dom był do naszej dyspozycji.Było cudnie.Dziewczyny chlapały się w basenie,skakały na trampolinie do tego huśtawki, piasek - prawdziwa agroturystyka :-)Wieczorem grillik.Żyć nie umierać.Dzis już szwagierka wraca i trzeba było zmykać do domku.

Witam :-)
Wakacje udały nam się super !!! Pogoda dopisała - tylko 3 dni były byle jakie - a tak to cudnie - słońce i ciepełko :-) No i nie było komarów ;-)
Pochodziliśmy troszkę po górkach - Karola dawała rade 4 godzinnym marszom :tak::-) Więc za rok Tatry do zdobycia ;-)

Cieszę się że reszta urlopowiczów też zadowolona :tak:

Agawa gratulacje i najlepsze życzenia dla Kuby :-):-):-)

Sto lat dla Ań :-)

Hejka!!!!

Kasiu no to super:tak::tak::tak::tak:kurcze fajnie że wypoczeliście...gratki dla Karoli:laugh2::laugh2::laugh2:a w Muszynce na tym przejściu byłas może???

My tylko wczoraj lody i spacerek:eek::eek::eek::eek:

czekam na zdjęia teraz:happy::happy::happy: nam sie może choc na weekend uda wyskoczyć w sierpniu:baffled::baffled::baffled::baffled:

reklama
Do góry