antenka86z
Aktywna w BB
igorekk a dlaczego uważacie ze opieka nad dzieckiem na nowym jest zła?? ciekawi mnie to bo już nie pierwszy raz słysze taką wypowiedź

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
.Dziecko muszisz sama przebierać bo z tym też jest problem ,bo one to dziecko tak opatulą a ja nie wiedziałam jak one to robią ,więc je prosiłam ,to robiły wielkie halo
.Raz mi się trafiła fajna pielęgniarka ,Igor spał ze mną w nocy bo one Go nie zabrały ,przyszła ok północy i mówi że ona Go zabierze nakarmi i przebierze a ja się wtedy wyśpie ;-),wszystkie laski które byłe ze mną w pokoju były w szoku że ona taka miła była.I jak dla mnie tak powinno być przez cały czas .
ale tak sobie wtedy myślałam I od drugiego dnia był cały czas ze mną z wyjątkiem kąpieli Oczywiście panie bez problemu przewineły czy ubrały małego [ dla mnie ich zawijanie w rożek to nadal czarna magia
] i jak trzeba było dokarmić to też nie robiły problemu
.Jak dla mnie to cały czas może być lato :-):-).
dla mnie to też czarna magia 

.
a i upałów też nie