reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

nie zgodzę się z Tobą :p widziałam kilka Twoich fotek i wyglądasz na nich super :D
co do sesji to jeśli uda mi się znowu zaciążyć to sobie zrobię sama taką sesję , widziałam kilka zdjęć profesjonalistów i myślę że mojemu się uda zrobić podobne :)

reklama
No Twój to na pewno będzie potrafił zrobić lepsze zdjęcia niż ten pan który sie tu oferuje. Mój to niestety jest fotograficznym beztalenciem... A sama niestety nie dam rady robić zdjęcia i być na nim :D A doszłam do wniosku że mam "talent" po tym jak robiłam zdjęcia nad morzem Skromna też jestem jak widać... DSCN4961.jpg

Tonka ale duzy juz ten twoj chlpoczyk

AniaSm daje mu sol morska tak z nivea, ale cieszko mi ja podawac bo wtedy robi taka chisterie za raz mu przez to psiklam do oka cale szczescie nic mu sie nie stalo.

Dzis noc trochu lepiej przespal ale caly czas ze mna. Strasznie zalczol smoczka i wszystko co sie da do buzi wlazyc przegryzac w jednym miejscu nie wiem czy mu czasem cos nie wychodzi.

Ostatnia edycja:
Tonka fajne zdjęcia i rzeczywiście masz talent zrobić zachód słońca wcale nie jest tak łatwo. Ja to sobie sama robie zdjęcia bo mojego wiecznie nie ma.
Arwen tylko jak mały twój wyzdrowieje to go szybko do swojego łóżeczka kładź, bo się przyzwyczai i będzie chciał wiecznie z wami spać.
Mam koleżankę, która spała z córką do 4 roku życia. Nie powiem, jak się to skończyło dla jej małżeństwa.
Wiecie ja już się nastawiłam na synka teraz i jakoś już bym nie chciała znowu na usg dowiedzieć się, że jednak inna płeć.Chyba poczekam z tym do porodu i się zobaczy. Ogólnie jak patrzę na mojego synusia to chyba bym chciała mieć drugiego takiego brzdąca, jakoś tak lubie chłopców heh. Ale oczywiście dziewuszką nie pogardzę:) Najważniejsze żeby zdrowe było a reszta to pikuś.

Witam! Przepraszam że się wcinam ale chciałabym zapytać czy jest tu jakaś mama nie dawno rodząca na Starym szpitalu? Co tam trzeba mieć dla dziecka? Można mieć swoje pampersy? Jest tam możliwe płatne znieczulenie i poród rodzinny? Jeśli któraś wie to bardzo proszę o odpowiedź.

Możesz mieć swoje pampersy i polecam też wziąć kremik na odparzenia. Ja miałam jeszcze chusteczki nawilżone i dostałam opieprz od lekarza...więc jeżeli będziesz miała takowe to chowaj. Poza tym nic więcej nie jest potrzebne tzn ubranka. Na wyjście musisz już mieć swoje ubranka, pampersa i jeżeli będziesz jechać samochodem to fotelik lub coś w czy bezpiecznie przewieziesz dziecko. Z tego co wiem znieczulenie jeżeli ktoś Ci każe zapłacić za znieczulenie to nie powinnaś tego obić bo jest ono niepłatne zresztą niedawno było o tym głośno. Masz prawo poprosić o znieczulenie a po porodzie gdyby cię coś bolało też proś o środki znieczulające. Poród rodzinny jest jak najbardziej możliwy Płaci sie ok 50 zł za buty i fartuch dla ojca i to chyba wszystko

reklama
Wielkie dzięki:-)A powiedz mi jeszcze jak to jest z porodem rodzinnym gdy jest kilka porodów?Bo poprzednio rodziłam na nowym i tam do rodzinnych była osobna sala a jak była zajęta to nie było mozliwości rodzić z mężem;/A jak z opieką nad dzieckiem? dziecko jest cały czas z matką? Kurcze strasznie się denerwuje bo czeka mnie poród pośladkowy a nie znam tego szpitala.

Do góry