agnieszka22
Mamy styczniowe 2007
arwen co do termometrów to sprawdzilam taki na podczerwien do ucha i na czoło oraz alektroniczny pod paszke ale najlepszy jest stary rtęciowy bo najdokładniejszy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
może faktycznie spróbuj tych pasów co TonkaA mój Wiki też chory:-( ma pasowanie w czwartek mam nadzieję, że się wykuruje do tej pory. Wspułczuję Wam z tymi ząbkami, heh mnie to też czeka
A co do sklepu na Goldhamera to byłam tam na chwilę, ale jakoś tak wszystko wydawało mi się wielkie.
Stwierdziłam, że wezmę te moje jedyne spodnie co mam pod brzuszek do krawcowej i chyba po prostu poproszę ją, żeby mi wszyła taki bawełniany pas na brzuszek na gumce. Tak, żeby przechodzić zimę, żeby nie wiało po plecach i brzuchu. W sumie to jeszcze muszę wytrzymać tylko 3 miesiące, więc może jakoś dam radę. I tak później spodnie idą do wyrzucenia co nie.![]()
chciałam kupić rtęciowy ale podobno już ich nie produkują więc kupiłam na podczerwień do ucha i czoła i mierze temp 3 razy pod rząd i wyciągam średnią ;-) ,jeśli nie pokazuje za każdym razem tej samej tempWitajcie
anrysa ja kupowalam spodnie ciazowe na burku tam duzo taniej, czasem fajne tez mozna w ciucholandzie ale to trzeba trafic, albo sprobuj tak mowi Tonka te pasy.
A ja po niprzespanej nocy maly caly czas goroczke mial, w pewnym momoencie termometr pokazal 39,6 ale chyba zle zmierzylam te elektroniczne termometry to kazy inaczej chodzi, i zrobil w nocy dwie kupy. teraz jest lepiej na 16 ide do lekarza to sie dowiem czy to zeby.
Jakich uzywaci termometrow?
moja teściowa rodziła w Tuchowie i to było wiele lat temu ale właśnie dlatego że słyszała że tam dużo lepiej niż w TarnowieMam takie pytanie- czy któraś rodziła w Tuchowie???Ja osobiscie bardzo polecam ten szpital!!!Jest on niepubliczny ale oczywiscie nic sie nie płaci ai zoo jest za free.Lekarze, położne i pielegniarki sa bardzo sympatyczni i pomocni. Nieraz gdy widza ze mamusia spi a maluszek płacze to same pocichutku zabierają zeby kobieta mogła odpocząć. Ja jestem bardzo zadowolona i jezeli kiedykolwiek rodziłabym drugi raz a byłabym nawet w szczecinie to przyjechałabym wczesniej zeby tylko tu rodzić. Nie traktuja tu przedmiotowo kobiet. Do kazdej podchodzą indywidualnie...a wczesie porodu zartuja z kobietą zeby ja troche rozluxnić i zdopingować...a i tatusiów traktuja tez wspaniale. Marek podczas porodu był w takim szoku ze nie wiedział czy chce przeciac pepowine bo strasznie sie bał ale kobiety(połozna,asystentka połoznej i pielegniarka z noworodkowego) tak go zagadały ze nawet nie wiedział kiedy załozyły mu rękawiczki i kazały ciąc pepowine.Później strasznie im dziekował bo sam chyba by sie nie odwazył a ominęło by go cos wspaniałego- to jego słowa.