reklama
momo1975
Fanka BB :)
coś więcej .. hmm to moja druga ciąża ( pierwsza niemal 10 lat temu ) i dużo lepiej się wówczas czułam ale to pewnie wynik wieku, w sumie to wtedy do dnia porodu byłam aktywna i poza zgagą nic mi nie dolegało... teraz bezsenność, i potwórny ból kręgosłupa no i ogromny jak na ten wiek ciąży - brzuch ;-) niby przytyłam w ciąży 7 kg a wygląda jakbym przytyła 30 ... od maja jestem na zwolnieniu bo mam w pracy "warunki szkodliwe" pozatym ten ból kregosłupa dokucza mi od samego początku. Rodzić będę na "nowym" - miałam wskazania do cc ( przodujące łożysko ) ale się podniosło. Będzie druga córcia - termin z miesiączki i usg wypada na 4 stycznia, choć od jednego z lekarzy usłyszałam że się rozpakuję na święta
; nie powiem żebym bardzo chciała no ale zobaczymy jak będzie. No i mam paciorkowca .. robiłam wymaz bo miałam niewielkie krwawienie w 18 tyg. Reszta o mnie pewnie wyjdzie w praniu
a termin najbliższej wizyty mam na 2 listopada.
pozdrawiam i zyczę miłego wieczoru

pozdrawiam i zyczę miłego wieczoru
tonka
https://www.babyboom.pl/forum/mozes...usia-leki-mleko-zywnosc-ubrania-obuwie-45048/ Dziewczyny jakbyście miały coś z tych potrzebnych rzeczy Mój mały jest mniejszy od tych chłopców więc z ciuszków nic nie mam...
momo1975
ale tu cicho od rana ?? no nic może na tarnowskim wątku tak jest
ja uciekam do miasta a Wam życzę miłego i spokojnego dnia choć pogodę mamy iście przygnębiającą i ponurą .. ale może jakiś deserek rozjaśni tą szarość ..
pozdrawiam M
pozdrawiam M
tonka
Witaj momo
to pewnie przez tą pogodę taka cisza...
ja dziś rano byłąm z małym u lekarza z wynikami i...wszystko super
Doktor się nawet pytał co ja robie że dziecko ma taką dobrą hemoglobinę
Jestem zadowolona
Co do deserku na poprawe humoru... ech ja wczoraj miałam taaaaaką ochote ale nie było z kim
to pewnie przez tą pogodę taka cisza...
ja dziś rano byłąm z małym u lekarza z wynikami i...wszystko super
Co do deserku na poprawe humoru... ech ja wczoraj miałam taaaaaką ochote ale nie było z kim
Cześć :-)
Witam nową koleżankę Momo :-).
Tonka a czemu robisz dziecku badania tak profilatycznie czy jakieś zalecenia miałaś ??
U nas spoko ,Igi jeszcze w domu ze względu na ta ospę ,więc się troszke nudzimy .
Niw wiem czy pisałam ale doszedł mu kaszel
narazie daję flegaminę i zobaczymy co będzie dalej .Chciałabym Go posłać od wtorku do przedszkola ale jak mu nie przejdzie to dalej będziemy w domku siedzieć 
Witam nową koleżankę Momo :-).
Tonka a czemu robisz dziecku badania tak profilatycznie czy jakieś zalecenia miałaś ??
U nas spoko ,Igi jeszcze w domu ze względu na ta ospę ,więc się troszke nudzimy .
Niw wiem czy pisałam ale doszedł mu kaszel

AniaSm
hej laski :-):-):-):-)
Igorek może zrób mu inhalację , ja kupiłam sobie Oil Olbas i wieczorkiem jak Kuba śpi do szklanki ciepłej wody leje kilka kropli i zostawiam żeby sobie pooddychał i widzę że mu lepiej
tonka nawet nie wiesz jaką mam ochotę na jakieś pyszności np sernik albo w-ztkę

, póki co zadowalam się tym co uda mi się tutaj upiec ;-) ale w grudniu sobie odbije 

witam nową mamę :-)
u nas po kilku dniach deszczu śnieg znikł z pola widzenia , za to dzisiaj widziałam 2 tęcze bo na przemian padało i świeciło słońce
Igorek może zrób mu inhalację , ja kupiłam sobie Oil Olbas i wieczorkiem jak Kuba śpi do szklanki ciepłej wody leje kilka kropli i zostawiam żeby sobie pooddychał i widzę że mu lepiej

tonka nawet nie wiesz jaką mam ochotę na jakieś pyszności np sernik albo w-ztkę

witam nową mamę :-)
u nas po kilku dniach deszczu śnieg znikł z pola widzenia , za to dzisiaj widziałam 2 tęcze bo na przemian padało i świeciło słońce

reklama
AniaSm
hahah coś mi świta :-):-):-):-):-) , no nic upiekłam sobie biszkopt i zrobiłam krem z torebki ;-) , całkiem to niezłe ,tylko przydałoby się chyba jakąś polewą to dopracować ale mam już pomysł na torta na 1-wsze urodziny mojego synka :-)