reklama
kasiazar
Fanka BB :)
Anrysa a czemu w szpitalu ?? Teraz juz ok?
Ja sie nie odzywam , sił brakuje. Znajomi wpadają a ja taka zmęczona :/
W niedziele czop mi odszedł , no ale cisza , spokój...
Pozdrawiam!
Ja sie nie odzywam , sił brakuje. Znajomi wpadają a ja taka zmęczona :/
W niedziele czop mi odszedł , no ale cisza , spokój...
Pozdrawiam!
Kasiazar głupio się przyznać ale potłukłam się w sobotę. Po prostu runęłam ze stołka na plecy. Dostałam skurczy i Maciuś się nie ruszał a potem znowu kopał jak szalony. Pojechałam na izbę zobaczyć czy wszystko ok z dzieckiem ale lekarz powiedział, że po takim upadku mam koniecznie zostać na obserwacji kilka dni, no i bez przyjęcia nie zrobiliby mi usg. Musiałam więc zostać, bo by mi sumienie nie dawało spokoju.
Miałam się Ciebie pytać czy uzgadniałaś tą cc z Koteckim, bo ja nie mogłam się do niego wogóle dodzwonić wczoraj. W końcu zrezygnowałam. A Tobą się opiekował jak byłaś w Szpitalu??
Miałam się Ciebie pytać czy uzgadniałaś tą cc z Koteckim, bo ja nie mogłam się do niego wogóle dodzwonić wczoraj. W końcu zrezygnowałam. A Tobą się opiekował jak byłaś w Szpitalu??
brylancik22
hej dziewczynki, no ja tez sie nic nie odzywałam bo bylam w szpitalu. Ciebie Kasiazar chyba kojaze ale nie jestem pewna na 100% bo ja tak porównuje do zdjecia to tak myśle ze to byłaś ty. Jak wychodziłaś to miałaś może czerwona kurtke? jesli mozna wiedziec? a ciebie anrysa to wogóle nie kojzre. jesli chodzi o koteckiego to bylam prawie tydzien czasu i wogole go nie bylo przez ten czas
AniaSm
no właśnie dziewczyny co to jakaś plaga?? wszystkie do szpitala ?? dajcie spokój
Kasi to się nie dziwie że już chce ale wy macie jeszcze czas więc szybko pogadajcie ze swoimi maluchami żeby grzecznie czekały na swoją porę
kasiazar
Anrysa, no pięknie się załatwiłas.. Chociaz ja tez wczoraj stawałam na stołek zeby siegnąc coś z pawlacza, ale sprawdzałam czy stabilny
. Ale tak na serio to wiem , ze nie powinnam :/ A kiedy Cie przyjmowali ? W jaki dzien ? Acha piszesz ze w sobote. Ja wyszłam w piątek , a raczej wybiegłam
A Koteckiego nie było cały tydzień. Wczoraj tez chciałam dzwonić bo powinien juz byc ale tak jak TY nie mogłam się dodzwonić. Dzis kurcze juz muszę , bo sam mówił ze mam w środę się z nim kontaktować , no i zeby CC ustalić... Ale teraz juz u Ciebie ok ?
Brylancik , no właśnie czemu byłas w szpitalu Co sie działo ? Jak wychodziłam to miałam czerwony taki płaszczyk i bardzo tłuste włosy
A na, której sali leżałaś ? Ciekawe czy ja Ciebie kojarzę ?
No nieźle , żeby prawie wszystkie ciężarówki z tarnowskiego forum leżały w jednym czasie na patologi
No i witaj momo 1975
Bo ja się jeszcze nie zdążyłam przywitać .
Tonka, to co Ty małemu dajesz na tą hemoglobinę ? Zdradz sekret
Igorek, i jak synuś ? Kurcze ospa to musi być przekichana u dzieciaka, bo wez wytłumacz żeby się nie drapał.. Ja pamietam jak ja byłam chora i mnie mama smarowała pastą biały ząbek to całą prawie zlizywałam
AniaSm , to Wy juz śnieg pierwszy zaliczyliście ? Nieźle
Brylancik , no właśnie czemu byłas w szpitalu Co sie działo ? Jak wychodziłam to miałam czerwony taki płaszczyk i bardzo tłuste włosy
No nieźle , żeby prawie wszystkie ciężarówki z tarnowskiego forum leżały w jednym czasie na patologi
No i witaj momo 1975
Tonka, to co Ty małemu dajesz na tą hemoglobinę ? Zdradz sekret
Igorek, i jak synuś ? Kurcze ospa to musi być przekichana u dzieciaka, bo wez wytłumacz żeby się nie drapał.. Ja pamietam jak ja byłam chora i mnie mama smarowała pastą biały ząbek to całą prawie zlizywałam
AniaSm , to Wy juz śnieg pierwszy zaliczyliście ? Nieźle
Ostatnia edycja:
Kasiazar ja leżałam od soboty do wtorku na sali nr 3, prawie na przeciwko dyżurki lekarskiej. Taka mała czarna
W trakcie pobytu dowiedziałam się, że Kotecki bardzo nie lubi robić cc i ponoć jak ma dyżur robi wszystko, żeby go ta przyjemność ominęła. Mam tylko nadzieję, że to nie jest prawda jak chodzi o jego pacjentki. Wczoraj na pewno go jeszcze nie było w szpitalu. O mnie, że byłam w szpitalu dowie się dopiero w przyszły czwartek bo mam wtedy mam umówioną wizytę a ordynator mówił, żebym za tydzień poszła do swojego gina, nawet go nie wtajemniczałam, że to Kotecki. Za to odniosłam wrażenie, że cały personel jest super fajny. Na sali miałam wariatki i mówiłam ordynatorowi, że ja muszę wyjść bo rzeczywiście wcześniej urodzę z nimi:-)
Martwię się tylko, żeby nie było jakiś uszkodzeń łożyska bo ja mam to zestawienie konfliktowe Rh z mężem i kurcze mogłyby się wytworzyć przeciwciała.
Brylancik ja nie wiem jak Ty wyglądasz więc sama wiesz
A do kiedy byłaś w szpitalu??
Co do stołka do porodu na żaden nie właże:/
W trakcie pobytu dowiedziałam się, że Kotecki bardzo nie lubi robić cc i ponoć jak ma dyżur robi wszystko, żeby go ta przyjemność ominęła. Mam tylko nadzieję, że to nie jest prawda jak chodzi o jego pacjentki. Wczoraj na pewno go jeszcze nie było w szpitalu. O mnie, że byłam w szpitalu dowie się dopiero w przyszły czwartek bo mam wtedy mam umówioną wizytę a ordynator mówił, żebym za tydzień poszła do swojego gina, nawet go nie wtajemniczałam, że to Kotecki. Za to odniosłam wrażenie, że cały personel jest super fajny. Na sali miałam wariatki i mówiłam ordynatorowi, że ja muszę wyjść bo rzeczywiście wcześniej urodzę z nimi:-)
Martwię się tylko, żeby nie było jakiś uszkodzeń łożyska bo ja mam to zestawienie konfliktowe Rh z mężem i kurcze mogłyby się wytworzyć przeciwciała.
Brylancik ja nie wiem jak Ty wyglądasz więc sama wiesz
Co do stołka do porodu na żaden nie właże:/
reklama
kasiazar
Anrysa ale Ty byłas od soboty 23.10 do wtorku 26.10 ? jesli tak to raczej nie maiłysmy szans sie natknąć. A personel bardzo miły . ja bardzo polubiłam taka położną z blond włosami do ramion , kręconymi
A to o Koteckim i CC to nie słyszałam.. dziwne. A leżała na 3 jeszcze taka kobieta co z bliźniakami była ?