reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

no tak bo to urodzinki tuż tuż :) A jak wczoraj pamiętam jak się Ewka chwaliła że Kubuś już jest... Jak ten czas szybko leci...

reklama
Cześć dziewczyny nie pisałam bo byłam w Szpitalu. Kasiazar chyba się ze mną wyminęła i wyszła wtedy jak ja przyszłam. Jutro Wam opiszę wszystko bo dzisiaj jestem padnięta:/

Kasiazar głupio się przyznać ale potłukłam się w sobotę. Po prostu runęłam ze stołka na plecy. Dostałam skurczy i Maciuś się nie ruszał a potem znowu kopał jak szalony. Pojechałam na izbę zobaczyć czy wszystko ok z dzieckiem ale lekarz powiedział, że po takim upadku mam koniecznie zostać na obserwacji kilka dni, no i bez przyjęcia nie zrobiliby mi usg. Musiałam więc zostać, bo by mi sumienie nie dawało spokoju.
Miałam się Ciebie pytać czy uzgadniałaś tą cc z Koteckim, bo ja nie mogłam się do niego wogóle dodzwonić wczoraj. W końcu zrezygnowałam. A Tobą się opiekował jak byłaś w Szpitalu??

hej dziewczynki, no ja tez sie nic nie odzywałam bo bylam w szpitalu. Ciebie Kasiazar chyba kojaze ale nie jestem pewna na 100% bo ja tak porównuje do zdjecia to tak myśle ze to byłaś ty. Jak wychodziłaś to miałaś może czerwona kurtke? jesli mozna wiedziec? a ciebie anrysa to wogóle nie kojzre. jesli chodzi o koteckiego to bylam prawie tydzien czasu i wogole go nie bylo przez ten czas

anrysa bój się Boga !!! Gdzie Ty na stołki wychodzisz i jeszcze spadasz z nich !! Ale się wystraszyłam jak czytałam...
brylancik a co się stało że byłaś w szpitalu ??
Ja nie wiem co to się dzieje że takie "rewelacje" przechodzicie...

no właśnie dziewczyny co to jakaś plaga?? wszystkie do szpitala ?? dajcie spokój ;) Kasi to się nie dziwie że już chce ale wy macie jeszcze czas więc szybko pogadajcie ze swoimi maluchami żeby grzecznie czekały na swoją porę;)

Anrysa, no pięknie się załatwiłas.. Chociaz ja tez wczoraj stawałam na stołek zeby siegnąc coś z pawlacza, ale sprawdzałam czy stabilny :p. Ale tak na serio to wiem , ze nie powinnam :/ A kiedy Cie przyjmowali ? W jaki dzien ? Acha piszesz ze w sobote. Ja wyszłam w piątek , a raczej wybiegłam :p A Koteckiego nie było cały tydzień. Wczoraj tez chciałam dzwonić bo powinien juz byc ale tak jak TY nie mogłam się dodzwonić. Dzis kurcze juz muszę , bo sam mówił ze mam w środę się z nim kontaktować , no i zeby CC ustalić... Ale teraz juz u Ciebie ok ?
Brylancik , no właśnie czemu byłas w szpitalu Co sie działo ? Jak wychodziłam to miałam czerwony taki płaszczyk i bardzo tłuste włosy :p A na, której sali leżałaś ? Ciekawe czy ja Ciebie kojarzę ?
No nieźle , żeby prawie wszystkie ciężarówki z tarnowskiego forum leżały w jednym czasie na patologi :D

No i witaj momo 1975 :) Bo ja się jeszcze nie zdążyłam przywitać .
Tonka, to co Ty małemu dajesz na tą hemoglobinę ? Zdradz sekret :)
Igorek, i jak synuś ? Kurcze ospa to musi być przekichana u dzieciaka, bo wez wytłumacz żeby się nie drapał.. Ja pamietam jak ja byłam chora i mnie mama smarowała pastą biały ząbek to całą prawie zlizywałam :D
AniaSm , to Wy juz śnieg pierwszy zaliczyliście ? Nieźle :)

Ostatnia edycja:
Kasiazar ja leżałam od soboty do wtorku na sali nr 3, prawie na przeciwko dyżurki lekarskiej. Taka mała czarna:)
W trakcie pobytu dowiedziałam się, że Kotecki bardzo nie lubi robić cc i ponoć jak ma dyżur robi wszystko, żeby go ta przyjemność ominęła. Mam tylko nadzieję, że to nie jest prawda jak chodzi o jego pacjentki. Wczoraj na pewno go jeszcze nie było w szpitalu. O mnie, że byłam w szpitalu dowie się dopiero w przyszły czwartek bo mam wtedy mam umówioną wizytę a ordynator mówił, żebym za tydzień poszła do swojego gina, nawet go nie wtajemniczałam, że to Kotecki. Za to odniosłam wrażenie, że cały personel jest super fajny. Na sali miałam wariatki i mówiłam ordynatorowi, że ja muszę wyjść bo rzeczywiście wcześniej urodzę z nimi:-)
Martwię się tylko, żeby nie było jakiś uszkodzeń łożyska bo ja mam to zestawienie konfliktowe Rh z mężem i kurcze mogłyby się wytworzyć przeciwciała.
Brylancik ja nie wiem jak Ty wyglądasz więc sama wiesz:) A do kiedy byłaś w szpitalu??
Co do stołka do porodu na żaden nie właże:/

reklama
Anrysa ale Ty byłas od soboty 23.10 do wtorku 26.10 ? jesli tak to raczej nie maiłysmy szans sie natknąć. A personel bardzo miły . ja bardzo polubiłam taka położną z blond włosami do ramion , kręconymi :) A to o Koteckim i CC to nie słyszałam.. dziwne. A leżała na 3 jeszcze taka kobieta co z bliźniakami była ?

Do góry