reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

Brylancik- też nie cierpię burzy! No i niestety, przeniosłam te lęki na syna.Może dziś nie będzie tak źle?

Siedzę sobie w domku na wychowawczym.Ale i tak na NIC nie mam czasu;-)
A wy znacie się w realu?

No to spokojnej nocki!

Ps. Kurcze- nie mogę dodać suwaczka! Help!

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć Mooniaga:) Nam wszystko pasuje, tylko jakoś tak inne Tarnowianki nas unikały.
A ja odkąd do pracy wróciłam to już wogóle czasu nie mam. Ledwo dzisiaj zrobiłam rozliczenia i tabelki i teraz dopiero mam spokój a w kuchni syf i pewnie jutro dopiero się za to zabiorę. Pranie i zupę robiłam o 6 rano heh.
Najlepszy był dzisiaj Maciek, mył ze mną włosy a raczej mi towarzyszył w łazience bo nie spał od 6 a on teraz na raczkach wszedzie za mną chodzi a raczej raczkuje jak piesek:p

Witam

Cześć Igorkku! Prawdę powiedziawszy nie przypadła mi do gustu forma tamtego forum :sorry:

Brylancik- no i nie było tak źle w nocy, prawda?

anrysa- ja też przed chwilą wyszłam z moją z łazienki ha,ha.

No to miłego dnia ,dziewczyny

Ps. Nie wiecie dlaczego inny wiek mojej Asi jest na forum, a inny w profilu?

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny witam się i ja ... Witaj Moniaaga też mieszkam w Mościcach mam nadzieję że zostaniesz z nami dłużej a krwi ci raczej nie wypijemy wolimy kawę, herbatę, soczek. Btw ty karmisz jeszcze piersią ?

Karmię piersią i zamierzam tak jeszcze pociągnąć koło roku. Ale co z tego wyjdzie-zobaczymy.
A w której części Mościc mieszkasz? Ja koło Komendy.

Witajcie.
Nie jestem co prawda z Tarnowa, ale bliżej mi do niego niż do Krakowa (Brzesko), więc wlazłam tu z ciekawości. Nadrobienie wątku jest raczej niemożliwe :) więc nie próbuję, z racji, że jest już paroletni :D
Jestem w ciąży, więc nie wiem, czy się mogę dołączyć, ale zapewne jesteście mi w stanie sporo podpowiedzieć, jako Tarnowianki, bo właśnie ze względu na to, że chodzę do Tarnowa do gina, to zastanawiam się, czy właśnie w Łukaszu nie rodzić.

hejka laseczki, mam Mateusza na kolanach to mi zle wiec tak szybko
moniaaga no nie bylo zle tzn u nas wogole burzy nie bylo tylko troszke wialo
witam rojku jasne ze mozesz do nas dolaczyc, jak najbardziej a do kogo chodzisz do gina
milego weekendu my sie na grilka wybieramy tylko pogoda nie najlepsza no ale

Moniaaga no tam było kiedys super ,ale dziewczyny które pisały juz nie piszą:no:
zostało niewiele które piszą :-)

a reszta czyta i nic nie pisze
co mnie strasznie wkurza :wściekła/y:.
Więc pisz z nami jak najwięcej :-):tak:.
A Joasia juz taka duża pamiętam że niedawno rodziłaś :-D.
Zreszta tak samo było z dziewczynami
dopiero w ciazy były a tu juz roczek niedługo będą mieć ich dzieci:-).

Witaj Rojku Ty też piszz nami i zostań bo nie wiem czemu
mało tu dziewczyn z nami zostaje.

reklama
Chodzę do Gąciarza. W Brzesku jakoś nikomu bym nie powierzyła mojej ciąży :| W Tarnowie rodziła 3 swoich dzieci moja siostra i była zadowolona, więc też dlatego ja się nad tym zastanawiam. Korci mnie też Roztoka, ale jeszcze trochę czasu jest, to mogę się pozastanawiać :)

Do góry