reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tarnów

reklama
Witam przedswiatecznie

U mnie zamiast przygotowan do swiat choroba chorobe pogania i tak juz od m-ca i...konca nie widac. Asia miała 3-dniowke (tak mysle) plus zeby, wiec goraczka 40. No i po kolei ja, M ,Milosz...:crazy:

No to dziewczyny-kiedy i gdzie oblewamy roczki?:-p

A rok temu było tak spokojnie...A teraz "Asia nie wolno"," zostaw choinke" no i kazdy kto wychodzi z lazienki " Czy moge wyjsc", bo Asiula jest wszedzie. Oj skonczyły sie spokojne czasy:laugh2:

Buziaki

Kochane-ponieważ nie wiemkiedy uda mi sie cos napisac...

ŻYCZE WAM SPOKOJNYCH ŚWIAT W GRONIE RODZINNYM. BY NOWONARODZONY JEZUS CZUWAŁ NAD WAMI I WASZYMI RODZINAMI I OBDARZYL ZDROWIEM ,MIŁOŚCIA I SZCZĘŚCIEM!

WESOŁYCH ŚWIĄT!

reklama
Moniaaga współczuję chorób i życzę, żebyście na święta już zdrowi byli. tez przechodziliśmy niedawno trzydniówkę. a choinki jeszcze nie mamy, ale ciekawa jestem jak u nas to pilnowanie przy choince będzie wyglądało. z wychodzeniem z łazienki mamy to samo;)

Do góry