reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Tarnów

Tonka fajowy suwaczek :-):-):-).

Brylancik ,faktycznie połowa wakacji za nami a ja to tylko praca :baffled:.
Ech życie...

Choć mam nadzieje że gdzieś wyskoczymy mimo wszystko na parę dni :tak:.

reklama
czesc dziewczyny

Tonka gratulacje jak samopoczucie?
Mam do ciebie pytanie ile lezała, bo z tego co pamietm to miasac cc. A czy na starym tez daja jakies paczki dla niemowlakow tak jak na nowym. ja juz pomalu ma stresa

Arwen tak dają i z tego co wiem to nawt 2 bo kupmele moje tez rodziły w tamtym roku w lutym i dostały po dwie a nas to szczęście omineło i dostaliśmy jedną ale i tak dobre i to :-)

Arwen ja leżałam dzień przed na patologii to była środa i wyszłam w poniedziałek, ale zazwyczaj leży się 3 dni i puszczają a mi Kacalski źle wpisał i leżałam 5 ;-)
A paczki owszem dają W mojej o ile dobrze pamiętam był mały sudocerm, mała woda mineralna, jakieś książeczki, czapeczka. W każdym razie takie gówienka, a dane personalne poszły w świat i długo byłam męczona telefonami z super ofertami dla maluchów

Cześć, jestem nowa na waszym forum, w grudniu zostanę po raz pierwszy mamą. W związku z tym mam pytanie do doświadczonych tarnowskich mam - czy i gdzie robiłyście USG 3d/4d (i czy polecacie) oraz którą szkołę rodzenia w Tarnowie polecacie/odradzacie.
Z góry dziękuje za wszelkie rady :)

hej
phoney witaj , ja robiła usg na słonecznej w centermedzie i zadowolona byłam z pani doktor bardzo więc polecam
Anrysa i co zobaczyłaś oglądając suwaki?? :-):-D
tonka to już 13 tydzień czyli tak naprawde to 14 :szok::tak: ale szybciutko to zleci

reklama
Witaj phoney :-)
ja robiłam usg w vivamed na goldhamera i zadowolona też byłam i polecam bo super sprawa, widać extra całą dzidzie, ale z tego co wiem to tam najtaniej nie było bo płaciłam za 4d chyba 300zł a za 3 d było chyba 200

Do góry