reklama

terminy i wyniki badań/USG

reklama
Nathani ja jestem taki tchórz ,że zamiast u wejścia krzyczeć dzień dobry to będę wołała proszę znieczulenie :szok:
Nie ma większej panikary niż ja :) mam 32 lata i gdyby nie ciąża to pewnie nigdy nie miałabym pobranej krwi :eek:

Neska powodzenia na wizycie:)

Kupiłam sobie żel Dianatal na ułatwienie porodu, strasznie go polecają w tym szpitalu,fajnie bo nie muszę mieć od nich tylko mogę swój i tak też kupiłam go tanio :) podobno inne żele wypływają a ten zostaje z środku.

Neska kupiłam za 300 zł na allegro, w szpitalach 400 zł a w aptekach od 350 wzwyż .
Jest jeszcze Natalis, tańszy o połowę, ale położna opowiadała ze mniej jest żelu w tubce i wylatuje przy parciu a powinien zostać w środku ...

Ostatnia edycja:
Nathani to niedobrze , ja szukałam takiego szpitala w którym znieczulenie mogę mieć w każdej chwili ze względu na moją panikę ,ale ja jestem wyjątkowy okaz tchórza :eek:

reklama
Hej dziewczyny
Ja dzis Po wizycie, dziecko ok, usg super ktg super, moje wyniki krwi masakra. Ale jutro IDE Na usg watroby I wtedy podejma moze jakies kroki, tzn zaplanuja wywolanie jesli z watroba bedzie ok. Od dzis lykac witamine k, sterydy przyjete. Zobaczymy jak to dalej bedzie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry