anian
Fanka BB :)
maga_86 pisze:zadzwoń, ja też bym zadzwoniła..ale mama pawła uważa,że mamę ma się tylko jedną i u nich w rodzinie nie mówi się na teściową mamo, tylko pani, albo po imieniu :![]()
dlaczego u męża w rodzinie tak nie ma?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
maga_86 pisze:zadzwoń, ja też bym zadzwoniła..ale mama pawła uważa,że mamę ma się tylko jedną i u nich w rodzinie nie mówi się na teściową mamo, tylko pani, albo po imieniu :![]()
Maga,Twoja tesciowa ma piecioletniego synka???????????? No nie zle,naprawde,ale Jagódka bedzie miala mlodego wujkamaga_86 pisze:mama pawła wogóle nie interesuje się jagną i przyznam szczerze wcale mnie to nie boli, widziała ją trzy razy, raz była u mnie w szpitalu, drugi jak zaprosiła nas na wielkanoc a trzeci jak przypadkowo spotkałyśmy się na spacerze...od czasu wypowiedzi,że dziecko musi sobie powyć, bo w ten sposób rozwija sobie płuca uważam,że tak jest lepiej, zwłaszcza jeśli zobaczyć jak wychowała swojego pięcioletniego synka dla którego diabeł to bardzo łagodne określenie 8)