reklama
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
karolka - pewnie, że się nie dam !!!!!!! i co później będzie mi siedział na głowie non stop rządził się i mieszał - odpada - na kawkę raz na dwa miechy starczy na więcej nerwy mi niepozwolą
felqua
Fanka BB :)
A pewnie Aqua- najlepsza postawa- tesciowie sa fajni ale z daleka... Moj tesciu ma u nas w mieszkaniu 2 szafy ubran i od 2 lat nie moge sie doprosic zeby je stad zabral wiec powoli zaczelam je wyrzucac
jak sie ocknie za kilka lat to juz nie bedzie mial co zabierac ( ha ha ha)
jak sie ocknie za kilka lat to juz nie bedzie mial co zabierac ( ha ha ha)
K
kasiula matula
Gość
aqua tak trzymaj badz twarda
:-)
felqua racja ja odkad mieszkam daaleeeeeko od mojej tesciowej nawet zaczyna sie miedzy nami jako tako ukladac (tak mi sie wydaje przynajmniej moze jest mila tylko zebysmy przyjechali);-) nie a tak powaznie to był moj ukochany watek narzekania marudzenia na tesciowa a teraz nie mam juz o czym pisac i dobrze mi z tym zobaczymy co bede pisala po miesiecznym urlopie u niej hehe:-)
:-)felqua racja ja odkad mieszkam daaleeeeeko od mojej tesciowej nawet zaczyna sie miedzy nami jako tako ukladac (tak mi sie wydaje przynajmniej moze jest mila tylko zebysmy przyjechali);-) nie a tak powaznie to był moj ukochany watek narzekania marudzenia na tesciowa a teraz nie mam juz o czym pisac i dobrze mi z tym zobaczymy co bede pisala po miesiecznym urlopie u niej hehe:-)
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Oj, tak z teściami to najlepiej jak najdalej. Ja nadal utrzymuję, że mam fajną teściową i generalnie ją lubię, ale te kilka miesięcy wspólnego życia spowodowało moją irytację w wielu kwestiach, potrafi mnie nieźle zdenerwować...
koga
Mama Maksa i Julka
oj dziewczynki nie odświeżajcie tego wątku brrrrr
mam gęsią skórkę na sam widok tego słowa
moi od czasu jak nas wyrzucili na tzw. "zbity pysk" lub "bruk" - jak kto woli - nie odzywają się odpukać!!!! i chyba wolę żeby tak zostało ...
częściowo na kartonach i po studencku - ale żyje nam się teraz super, cieplutko i spokojnie w naszym nowym lokum

aż motywacji do budowy brak;-)
mam gęsią skórkę na sam widok tego słowa
moi od czasu jak nas wyrzucili na tzw. "zbity pysk" lub "bruk" - jak kto woli - nie odzywają się odpukać!!!! i chyba wolę żeby tak zostało ...
częściowo na kartonach i po studencku - ale żyje nam się teraz super, cieplutko i spokojnie w naszym nowym lokum

aż motywacji do budowy brak;-)
K
KingaP
Gość
koga, czyżby teściowie działali na Was motywująco???

Myślę, ze teściowa byłaby dumna czytając to 

Myślę, ze teściowa byłaby dumna czytając to 
K
KingaP
Gość
koga, Twój mąż pewnie duuumny z intuicji wybranki 
chyba najprawdziwsze w życiu jest przysłowie, że nie ma tego złego coby na dobre nie wyszło

chyba najprawdziwsze w życiu jest przysłowie, że nie ma tego złego coby na dobre nie wyszło

reklama