reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Teściowie

my myśleliśmy że jak będziemy hccieli i zresztą lekarz tak nas nastawiał że jak zaczniemy w czerwcu to na listopad pewnie zajdę a tu niespodzianka i też w pierwszym cyklu poszło łatwo nie śadziłam że tak szybko pójdzie i że trochę dłużej poużywamy bez zabezpieczęń

ostatnio u mojej mamy w pracy była ciotka która długo nas nie widziała i jak mama wspomnaiała że jestem w ciąży to pierwsze pytanie czy biorę ślub a mama mówi że ślub był w październiku 2004 a mam rodzić w marcu 2006 biedna ciocia na palcach liczyła czy to napewno nie od tamtego października w ciąży jestem - biedna stara ciocia ;)

reklama
U mnie podobnie jak u reszty dziewczyn. Po slubie przeprowadzilam sie z Bialegostoku do Sosnowca i za kazdym razem jak przyjezdzalam do domu to sie sasiadki wypytywaly. Wszystkie moje rowiesniczki zaraz po slubie mialy dzieci i zadna z tych wscibskich bab za skarby nie mogla zrozumiec DLACZEGO nam sie jeszcze nie spieszy, pewnie nie mozemy, w koncu juz tyle lat po slubie. Nasz dzidzia byla planowana za 2 lata, w czerwcu tyroche poszalelismy i nawet zartowalismy ze "cos" z tych szalenstw moze byc ;D No i bedzie nasz malutki kochany chlopczyk. Juz nie mozemy sie doczekac.

kaśka76 pisze:
mojego t oprzywieźli juz w pieluchach. ;) długo mieszkałaś w Sosnowcu i w jakiej dzielnicy?

Mieszkalam w centrum Sosnowca w "Europie" poltora roku a potem wynieslismy sie do Stanow. Maz wychowal sie po trosze w Sosnowcu i Czeladzi. A Ty skad jestes?

Zaplusowałam: Wysłałam mamie i teściom życzenia z okazji Dnia Babci i Dziadka... Czuli się zauważeni. :) Fajnie im sprawiać takie przyjemności...

reklama
Do góry