reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Test ciążowy

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Nie, wynik >2,3 świadczy tylko i wyłącznie o tym ze tak ustawione jest urządzenie w labie. Gdyby było =2,3 (przy urządzeniu ustawionym na negatywny wynik >1,0 ) to miałabyś racje
Popraw znaczek bo napisałaś coś całkiem odwrotnego.

reklama
Nie, wynik >2,3 świadczy tylko i wyłącznie o tym ze tak ustawione jest urządzenie w labie. Gdyby było =2,3 (przy urządzeniu ustawionym na negatywny wynik >1,0 ) to miałabyś racje
Tak, już przeprosiłam za niedopatrzenie. Po tym nastym upomnieniu już NA PEWNO będę zwracać BACZNĄ uwagę na znak (mniejszości czy równości).

Tyle ze progesteron ma z byciem w ciąży wiele wspolnego bo w ciąży jest wyższy niż w zwykłej fazie lutealnej. I tak, zaparcia, bol piersi i inne przykre dolegliwości związane z wysokim progesteronem mogą być jak najbardziej objawami ciąży, oczywiście po upływie jej kilku tygodni kordy progesteron faktycznie szybuje w górę.
No tak. Źle się wyraziłam.
Tu jest problem tego typu, że piersi bolały i zwiastowały ciążę jeszcze przed pozytywnym testem.

No tak. Źle się wyraziłam.
Tu jest problem tego typu, że piersi bolały i zwiastowały ciążę jeszcze przed pozytywnym testem.
A i tak może być bo somatyka cuda na kiju powoduje, człowiek jest sobie w stanie wmówić złamaną nogę a co dopiero mdłości i ból piersi.

Chociaż ja aktualnie jestem w ciąży kilka dni po regularnym prawdziwym okresie, więc nie powinnam się może wypowiadać na temat rzeczy niemożliwych 😂

A i tak może być bo somatyka cuda na kiju powoduje, człowiek jest sobie w stanie wmówić złamaną nogę a co dopiero mdłości i ból piersi.

Chociaż ja aktualnie jestem w ciąży kilka dni po regularnym prawdziwym okresie, więc nie powinnam się może wypowiadać na temat rzeczy niemożliwych 😂
Kiedy powtarzasz betę?

Gratuluję ❤️

Natomiast w kwestii głowy. Owszem wmówić można sobie wszystko. Co nie znaczy, że ma to pokrycie w fizjologii 🙂z wymyślonych objawów ciąży nie będzie. No chyba, że przez przypadek zajdzie się w ciążę w cyklu z wyimaginowanymi objawami.

reklama
Kiedy powtarzasz betę?
Zrobiłam dzisiaj z progesteronem bo niestety taki obraz wskazuje na możliwość ciąży w jajowodzie, No nie ma szansy zeby z kilkudniowym normalnym okresem (nawet mocniejszym niż mam zazwyczaj ze wszystkimi jego urokami, ciemną krwią i skrzepami) zarodek się ostał w macicy.
No ale ciąża jest wół jest a sikane testy wyszły dzisiaj 2 razy mocniejsze niż wczoraj 🙄

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry