Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No ja tutaj widze kreske [emoji173] one sa bardzo wiarygodne [emoji173] po cichu gratuluję![]()
Gratuluję [emoji3531] Leć na betęmoje testy były jeszcze bladsze [emoji16]
Kinga 6lat wstyczniu zaraz bedzie miala A Natalia teraz 3latkama skonczone❤
Daj koniecznie znaćDziękuje [emoji4] Beta dopiero w poniedziałek. Diagnostyka w weekendy nieczynna
Powiem Ci male ciesza sieMoje mają rok i 3 latka
A 3 w brzuszku ❤
Nie boisz się jak sobie dasz radę?
W sumie to tak jak u mnie, starsza od przyszłego roku już pójdzie do szkoły, cały dzień jej nie będzie , młodsza na kilka godzin do przedszkolaPowiem Ci male ciesza siewiem ze beda cos pomagaly i tak jedna so przedszkola chodzi a 2siedzi ze mna bo nie dostala sie do przedszkola ale w przyszlym roku juz napewno sie dostanie
boje sie na pewno na poczatku haos bedzie ale jakos sobie poradze dobra organizacja i bedzie dobrze trzeba myslec pozytywnie❤a w brzuszku maluch nie chce sie pokazac
![]()
No ja tutaj widze kreske [emoji173] one sa bardzo wiarygodne [emoji173] po cichu gratuluję![]()