Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No ja tutaj widze kreske [emoji173] one sa bardzo wiarygodne [emoji173] po cichu gratuluję![]()
Tylko kup sonie jak juz ten elektroniczny bo te zwykłe dają czesto fałszywy wynik![]()
No wyglada na pozytyw lecz ja mam mieszane uczucia do tych testówZrobiłam test parę minut temu...Zobacz załącznik 1198039Zobacz załącznik 1198040
No wyglada na pozytyw lecz ja mam mieszane uczucia do tych testówmasz jakiś inny jeszcze?
![]()
Jak dla mnie wygląda na pozytywnyTak mam jeszcze jeden, kupiłam jeszcze ten Facelle 1test
One są mega czule bo 10Tak mam jeszcze jeden, kupiłam jeszcze ten Facelle 1test
One są mega czule bo 10te clear Blue chyba sa 25
![]()
Daj znac koniecznie z rana! ❤❤Jutro zrobię z rana ten Facelle [emoji846] Lekki "+" widzę na tym teście, ale to dla mnie za mało. Zrobię jeszcze jutro i może dla pewności Clearblue cyfrowy [emoji1]Zobacz załącznik 1198048Zobacz załącznik 1198050
Daj znac koniecznie z rana! [emoji173][emoji173]
Myślę że je zobaczyszJak już zrobię test z rana przed pracą to dam tutaj znać. Jestem lekko oszołomiona , nie dowierzam[emoji5], ale muszę się upewnić. Jak już dwa kolejne dadzą kreski to pójdę na bete do laboratorium